Motorola PMLN8297

De Motorola PMLN8297 is meer dan een simpele knop; het is een essentiële schakel in uw communicatiesysteem. Deze Push-to-Talk (PTT) knop is speciaal ontworpen om naadloos te integreren met een breed scala aan Motorola portofoons, waaronder de R7 portofoon modellen. ... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola PMLN8297 is meer dan een simpele knop; het is een essentiële schakel in uw communicatiesysteem. Deze Push-to-Talk (PTT) knop is speciaal ontworpen om naadloos te integreren met een breed scala aan Motorola portofoons, waaronder de R7 portofoon modellen.

Wat deze PTT-knop uniek maakt, is de Nexus-adapter, waardoor u eenvoudig een compatibele headset kunt aansluiten voor een complete communicatieoplossing. Of u nu in een lawaaierige fabriek werkt of in een omgeving waar snelle en duidelijke communicatie van vitaal belang is, de Motorola PMLN8297 is de ideale keuze. Het biedt niet alleen gebruiksgemak, maar ook de flexibiliteit om uw communicatiesysteem naar wens aan te passen.

Benieuwd naar de veelzijdigheid van de Motorola PMLN8297 Push-to-Talk knop met Nexus-adapter? Vraag nu een offerte aan bij SMELT Europe aan.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Motorola PMLN8297 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer PMLN8297
Productnaam Motorola PMLN8297
Accessoire type Externe PTT

Geschikt voor modellen

Motorola R7a NKP, Motorola R7 NKP, Motorola R7 FKP

Accessoire specificaties

Accessoireconnector type Niet opgegeven
Verzenden en ontvangen Zenden en ontvangen
Push to Talk Ja, op handmicrofoon
Externe audioaansluiting Ja, Nexus connector
Bluetooth Nee
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Nee

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.