Motorola PMLN8295

De Motorola PMLN8295 is een oortje ontworpen voor de Motorola R7-serie portofoons. Dit accessoire staat bekend om zijn comfortabele pasvorm, uitstekende geluidskwaliteit en heldere microfoon, waardoor het ideaal is voor heldere communicatie in diverse omgevingen. Het is speciaal ontworpen ... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola PMLN8295 is een oortje ontworpen voor de Motorola R7-serie portofoons. Dit accessoire staat bekend om zijn comfortabele pasvorm, uitstekende geluidskwaliteit en heldere microfoon, waardoor het ideaal is voor heldere communicatie in diverse omgevingen. Het is speciaal ontworpen om comfortabel en stevig over het oor te passen, wat het geschikt maakt voor langdurig gebruik, zelfs in veeleisende situaties.

Door de goede pasvorm en geluidskwaliteit is het oortje effectief in lawaaierige omgevingen, wat essentieel is voor efficiënte samenwerking en communicatie. De duurzame constructie zorgt ervoor dat het oortje bestand is tegen dagelijks gebruik. Dit maakt het een betrouwbaar en waardevol accessoire voor professionals die afhankelijk zijn van heldere en betrouwbare communicatie. Het is compatibel met zowel de Motorola R7-modellen met als zonder display en toetsenbord.

Ontdek Superieure Communicatie met de Motorola PMLN8295 Oortje!

Ervaar de revolutie in heldere communicatie met de Motorola PMLN8295! Wilt u meer weten over hoe dit innovatieve oortje uw werkervaring kan transformeren? Aarzel niet en vraag vandaag nog informatie of een vrijblijvende offerte aan. Ontdek hoe de Motorola PMLN8295 uw dagelijkse communicatie comfortabeler, helderder en efficiënter kan maken. Ons team staat klaar om u te helpen met al uw vragen en de beste oplossing voor uw specifieke behoeften te vinden. Neem nu contact op voor een wereld van verschil in communicatiekwaliteit!

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Motorola PMLN8295 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer PMLN8295
Productnaam Motorola PMLN8295
Accessoire type Oortelefoon

Geschikt voor modellen

Motorola R7a NKP, Motorola R7 NKP, Motorola R7 FKP

Accessoire specificaties

Verzenden en ontvangen Alleen ontvangen
Push to Talk Ja, inline PTT
Externe audioaansluiting Nee
Bluetooth Nee
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Nee

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.