Motorola PMLN8267

De Motorola PMLN8267 is niet zomaar een headset; het is een geavanceerde helmbevestigingsuitvoering die speciaal is ontworpen voor de Motorola R7 portofoon. Deze headset biedt een indrukwekkende ruisonderdrukking van 24 dB NRR (Noise Reduction Rating) en is uitgerust met helmclips voor een... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola PMLN8267 is niet zomaar een headset; het is een geavanceerde helmbevestigingsuitvoering die speciaal is ontworpen voor de Motorola R7 portofoon. Deze headset biedt een indrukwekkende ruisonderdrukking van 24 dB NRR (Noise Reduction Rating) en is uitgerust met helmclips voor eenvoudige en veilige bevestiging aan een helm. Wat deze headset uniek maakt, is de Nexus-aansluiting, waardoor hij moet worden aangesloten op een Push-to-Talk handmicrofoon en niet rechtstreeks op de portofoon. Of u nu in een industriële omgeving werkt of in andere situaties waar veiligheid en communicatie hand in hand gaan, de Motorola PMLN8267 is de ideale keuze. Deze helmbevestiging uitvoering zorgt ervoor dat u altijd en overal verbonden blijft, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Geïnteresseerd in de unieke Motorola PMLN8267 helmbevestiging uitvoering met Nexus-aansluiting? Vraag nu een offerte aan bij SMELT Europe en ontdek onze exclusieve aanbiedingen.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer PMLN8267
Productnaam Motorola PMLN8267
Accessoire type Headset

Geschikt voor modellen

Motorola R7a NKP, Motorola R7 NKP, Motorola R7 FKP

Accessoire specificaties

Accessoireconnector type Niet opgegeven
Verzenden en ontvangen Zenden en ontvangen
Push to Talk Nee
Externe audioaansluiting Nee
Bluetooth Nee
Noodknop Nee
Ruisonderdrukking Ja
Programmeerbare toetsen Nee

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
IP-normering IP68
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat