Motorola PMLN8266

De Motorola PMLN8266 is meer dan alleen een headset; het is uw betrouwbare partner in heldere en veilige communicatie. Deze nekband-uitvoering is speciaal ontworpen voor de Motorola R7 portofoon en biedt een indrukwekkende ruisonderdrukking van 24 dB NRR (Noise Reduction Rating). Uitgerust... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola PMLN8266 is meer dan alleen een headset; het is uw betrouwbare partner in heldere en veilige communicatie. Deze nekband-uitvoering is speciaal ontworpen voor de Motorola R7 portofoon en biedt een indrukwekkende ruisonderdrukking van 24 dB NRR (Noise Reduction Rating). Uitgerust met een Nexus-connector, biedt deze headset een comfortabele en veilige pasvorm, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. De nekband is flexibel en aanpasbaar, waardoor hij ideaal is voor langdurig gebruik. Of u nu in een industriële omgeving werkt of in situaties waarin duidelijke communicatie van vitaal belang is, de Motorola PMLN8266 nekband-uitvoering is uw betrouwbare partner. Geïnteresseerd in de Motorola PMLN8266 nekband-uitvoering? Vraag nu een offerte aan bij SMELT Europe en ontdek onze exclusieve aanbiedingen voor dit geavanceerde product.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer PMLN8266
Productnaam Motorola PMLN8266
Accessoire type Headset

Geschikt voor modellen

Motorola R7a NKP, Motorola R7 NKP, Motorola R7 FKP

Accessoire specificaties

Verzenden en ontvangen Zenden en ontvangen
Push to Talk Nee
Externe audioaansluiting Nee
Bluetooth Nee
Noodknop Nee
Ruisonderdrukking Ja
Programmeerbare toetsen Nee

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat