Motorola PMLN8265

De Motorola PMLN8265 is een geavanceerde headset die niet alleen uitmunt in geluidskwaliteit, maar ook in veiligheid en comfort. Deze headset is speciaal ontworpen voor de Motorola R7 portofoon en biedt een indrukwekkende ruisonderdrukking van 26 dB NRR (Noise Reduction Rating). De headset... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola PMLN8265 is een geavanceerde headset die niet alleen uitmunt in geluidskwaliteit, maar ook in veiligheid en comfort. Deze headset is speciaal ontworpen voor de Motorola R7 portofoon en biedt een indrukwekkende ruisonderdrukking van 26 dB NRR (Noise Reduction Rating). De headset is uitgerust met een Nexus-connector, waardoor hij eenvoudig kan worden aangesloten op een externe Push to Talk handmicrofoon. Wat deze headset uniek maakt, is zijn focus op gebruikerscomfort. De hoofdband is verstelbaar en de oorkussens zijn ontworpen voor langdurig gebruik. Of u nu in een lawaaierige fabriek werkt of in een omgeving waar heldere communicatie cruciaal is, de Motorola PMLN8265 is de perfecte keuze. Benieuwd naar de Motorola PMLN8265 en de voordelen die deze headset kan bieden? Vraag nu een offerte aan bij SMELT Europe en ontdek onze speciale aanbiedingen.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer PMLN8265
Productnaam Motorola PMLN8265
Accessoire type Headset

Geschikt voor modellen

Motorola R7a NKP, Motorola R7 NKP, Motorola R7 FKP

Accessoire specificaties

Verzenden en ontvangen Zenden en ontvangen
Push to Talk Nee
Externe audioaansluiting Nee
Bluetooth Nee
Noodknop Nee
Ruisonderdrukking Ja
Programmeerbare toetsen Nee

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat