Motorola PMLN8191

De Motorola PMLN8191 is een uitstekend communicatieaccessoire, niet alleen voor de Motorola Evolve, maar ook voor andere populaire Motorola-modellen zoals de TLK100, TLK110, SL1600 en de SL2600e portofoons. Dit enkele draads oortje met heldere akoestische buis biedt een comfortabele pasvor... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola PMLN8191 is een uitstekend communicatieaccessoire, niet alleen voor de Motorola Evolve, maar ook voor andere populaire Motorola-modellen zoals de TLK100, TLK110, SL1600 en de SL2600e portofoons. Dit enkele draads oortje met heldere akoestische buis biedt een comfortabele pasvorm en heldere geluidskwaliteit, essentieel voor professionals die werken in lawaaierige of veeleisende omgevingen. Met de Push-to-Talk (PTT) knop en een gevoelige microfoon zorgt de PMLN8191 voor efficiënte en duidelijke communicatie.

Dit oortje is ideaal voor beveiligingsmedewerkers, evenementenorganisatoren, of industriële professionals die betrouwbare en handsfree communicatie vereisen. Het discrete ontwerp van de transparante akoestische buis zorgt ervoor dat het oortje nauwelijks opvalt, terwijl het toch uitstekende audiokwaliteit biedt. De PMLN8191 is een perfecte aanvulling op uw Motorola portofoon, of u nu de Evolve, TLK100, TLK110, SL1600, of SL2600e gebruikt.

Wilt u meer weten over de Motorola PMLN8191 en hoe deze uw communicatie-ervaring met deze portofoons kan verbeteren? Neem dan vandaag nog contact op met SMELT Europe voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ontdek hoe dit oortje uw communicatie naar een hoger niveau kan tillen.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Motorola PMLN8191 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer PMLN8191
Productnaam Motorola PMLN8191
Accessoire type Oortelefoon

Geschikt voor modellen

Motorola SL1600, Motorola SL2600e, Motorola TLK100, Motorola Evolve, Motorola TLK110

Accessoire specificaties

Accessoireconnector type Motorola 1 pin
Verzenden en ontvangen Zenden en ontvangen
Push to Talk Ja, inline PTT
Externe audioaansluiting Nee
Bluetooth Nee
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Nee

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
IP-normering IP68
Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.