Motorola PMLN8123

De Motorola PMLN8123A Bluetooth Headset is veel meer dan een simpel accessoire; het is uw universele partner in professionele communicatie. Dit lichte en geavanceerde headset is speciaal ontworpen voor de veeleisende professional. Met zijn snelle en stabiele verbinding via Bluetooth 4.2 LE...

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola PMLN8123A Bluetooth Headset is veel meer dan een simpel accessoire; het is uw universele partner in professionele communicatie. Dit lichte en geavanceerde headset is speciaal ontworpen voor de veeleisende professional. Met zijn snelle en stabiele verbinding via Bluetooth 4.2 LE en het energiebesparende Motorola-Fast-PTT-protocol, is dit headset ideaal voor langdurig gebruik.

Wat de PMLN8123A echt uniek maakt, is zijn veelzijdigheid. Het is niet alleen compatibel met het complete assortiment van Motorola MOTOTRBO portofoons, maar het functioneert ook naadloos met LTE portofoons zoals de TLK100. Als u een smartphone gebruikt met de Motorola WAVE-app, transformeert dit headset in een handomdraai tot een volwaardig PTT-apparaat.

Maar de PMLN8123A biedt meer dan alleen uitstekende geluidskwaliteit. Het beschikt ook over intuïtieve volumeregeling en geavanceerde ruisonderdrukkingstechnologie voor een kristalheldere luisterervaring. De batterijduur van tot 8 uur is meer dan voldoende voor een lange werkdag. Voor extra gemak wordt het headset geleverd met een micro-USB-oplaadkabel en heeft het een flexibel, comfortabel ontwerp.

Of u nu in het veld werkt met uw MOTOTRBO-radio, op kantoor bent met uw TLK100, of onderweg bent met uw smartphone en Motorola WAVE; de Motorola PMLN8123A is de ideale keuze voor heldere en betrouwbare communicatie.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer PMLN8123
Productnaam Motorola PMLN8123
Accessoire type Bluetooth oortelefoon

Geschikt voor modellen

Motorola DP3441, Motorola DP3441e, Motorola DP3661e, Motorola DP4401e, Motorola DP4601, Motorola DP4601e, Motorola DP4801, Motorola DP4801e, Motorola MTP3250, Motorola MTP3500, Motorola MTP3550, Motorola MTP6650, Motorola MTP6750, Motorola MXP600, Motorola TLK100, Motorola ION, Motorola Evolve, Motorola R7 FKP

Accessoire specificaties

Accessoireconnector type Niet opgegeven
Verzenden en ontvangen Zenden en ontvangen
Push to Talk Ja, op headset
Externe audioaansluiting Nee
Volumeknop Ja
Bluetooth Ja
Ruisonderdrukking Ja
Programmeerbare toetsen Nee

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
IP-normering IP68
Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.