Motorola PMLN8121

De Motorola PMLN8121 is een laagprofiel draaibare clip die speciaal is ontworpen voor de RM780 handmicrofoon. Deze clip biedt een veilige en handige manier om uw handmicrofoon aan uw riem of kleding te bevestigen, waardoor u uw handen vrij hebt voor andere taken. De clip is gemaakt van duu... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola PMLN8121 is een laagprofiel draaibare clip die speciaal is ontworpen voor de RM780 handmicrofoon. Deze clip biedt een veilige en handige manier om uw handmicrofoon aan uw riem of kleding te bevestigen, waardoor u uw handen vrij hebt voor andere taken. De clip is gemaakt van duurzaam materiaal en is ontworpen om de dagelijkse slijtage te weerstaan, waardoor hij ideaal is voor zowel industriële als professionele omgevingen.

De PMLN8121 is compatibel met portofoons zoals de Mototrbo ION en R7, waardoor hij een veelzijdige keuze is voor verschillende communicatiebehoeften. Geïnteresseerd in de Motorola PMLN8121 draaibare clip? Vraag nu een offerte aan bij SMELT Europe en ontdek onze exclusieve aanbiedingen voor dit handige accessoire.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer PMLN8121
Productnaam Motorola PMLN8121
Accessoire type Riemclip

Accessoire specificaties

Materiaal Kunstof
Bevestinging type riemclip
Snel bevestiging Ja

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.