Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola PMLN7181A

De PMLN7181A is een Bluetooth-accessoirekit bestaande uit een draadloze pod en een flexibele oortelefoon met zwanenhalsmicrofoon. De Bluetooth-accessoirekit is ontworpen om voor een ​​volledige werkdag ondersteuning te bieden, in tegenstelling tot Bluetooth-apparaten welke voor consumenten zijn ontworpen, biedt de PMLN7181A een batterijduur van maar liefst 8 uur. De comfortabele pasvorm zorgt ervoor dat het dragen bij lange diensten, geen hinder geeft en met de clip op de Bluetooth-pod zorgt u ervoor dat deze stevig op zijn plaats blijft zitten.

Het oortje biedt de beste audiokwaliteit in combinatie met MOTOTRBO-portofoons en is comfortabel en flexibel genoeg om de hele dag te dragen. Door zijn beperkte snoer raakt hij niet in de knoop of zit hij niet in de weg tijdens de werkzaamheden. De oplader met stekkeradapter laadt snel op, zodat uw batterij echt de hele werkdag meegaat. Van zijn discrete vormgeving tot zijn lichtgewicht ontwerp, deze MOTOTRBO Bluetooth-accessoirekit is de ideale combinatie van stijl, comfort en duurzame prestaties. Deze flexibele oortelefoon met zwanenhalsmicrofoon, Bluetooth-pod en oplaadstation zorgt ervoor dat u kunt communiceren zonder de portofoon aan te hoeven raken.

Accessoire kenmerken van de Motorola PMLN7181A

MerkMotorola
SKUPMLN7181A
ProductnaamMotorola PMLN7181A
Accessoire typeBluetooth audio set
Audio typeAudio adapter
Geschikt voor modellenMotorola DP3441e, Motorola DP3661e, Motorola SL4000, Motorola SL4000e, Motorola SL4010, Motorola SL4010e

Accessoire specificaties van de Motorola PMLN7181A

Accessoireconnector typeNiet opgegeven
Verzenden en ontvangenZenden en ontvangen
Aantal kabels1 Draad
KleurZwart
Push to Talk functionaliteitJa, inline PTT
Externe audioaansluitingJa, 3,5 mm
Geïntegreerde bluetoothJa
Programmeerbare toetsenNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP68

Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Verhuur en lease