Motorola PMLN6970

De Motorola PMLN6970A is een plastic draagholster zonder clip, geschikt voor het veilig en gemakkelijk meedragen van uw portofoon. Deze draagholster, gemaakt van duurzaam materiaal, biedt een veilige opslagoplossing voor uw apparaat. Het ontwerp zonder clip zorgt voor flexibiliteit in hoe ... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola PMLN6970A is een plastic draagholster zonder clip, geschikt voor het veilig en gemakkelijk meedragen van uw portofoon. Deze draagholster, gemaakt van duurzaam materiaal, biedt een veilige opslagoplossing voor uw apparaat. Het ontwerp zonder clip zorgt voor flexibiliteit in hoe u de portofoon wilt dragen. Dit accessoire is specifiek ontworpen om compatibel te zijn met de Motorola Evolve LTE Handheld Device, wat het een ideale keuze maakt voor gebruikers van dit apparaat. Voor meer informatie over de Motorola PMLN6970A of om een offerte aan te vragen, kunt u contact opnemen met SMELT Europe.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Motorola PMLN6970 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer PMLN6970
Productnaam Motorola PMLN6970
Accessoire type Holster

Geschikt voor modellen

Motorola Evolve

Accessoire specificaties

Materiaal Kunstof
Snel bevestiging Nee
Geschikt voor display Ja
Geschikt voor toetsenbord Ja

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat