Motorola PMLN6538

De Motorola PMLN6538 is een light-weight headset met een over-the-head hoofdband en is voorzien van een boommicrofoon voor het inspreken van uw boodschap. Een boommicrofoon is ideaal wanneer u veel moet communiceren op een vaste plek, mede doordat deze dichtbij de mond gevestigd zit. Om... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola PMLN6538 is een light-weight headset met een over-the-head hoofdband en is voorzien van een boommicrofoon voor het inspreken van uw boodschap. Een boommicrofoon is ideaal wanneer u veel moet communiceren op een vaste plek, mede doordat deze dichtbij de mond gevestigd zit. Omdat er geen PTT-knop aanwezig is op de headset of op het draad, dient u de PTT-knop te gebruiken van de portofoon. Mocht dit voor desbetreffende situatie niet ideaal zijn, kunt u de VOX-functionaliteit activeren zodat de spreeksleutel automatisch geopend wordt wanneer u begint met praten, ofwel handsfree communiceren. De headset heeft een enkele oor-luidspreker, waardoor het andere oor vrij blijft om alsnog uw omgeving goed te kunnen horen. Deze PMLN6538 headset van Motorola is geschikt voor de Motorola MOTOTRBO R2, DP1400, CP040, CP140, CP160 en de CP180.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer PMLN6538A
Productnaam Motorola PMLN6538
Accessoire type Headset

Geschikt voor modellen

Motorola CP040, Motorola CP140, Motorola CP160, Motorola CP180, Motorola DP1400, Motorola R2

Accessoire specificaties

Accessoireconnector type Motorola 2 Pin (M1)
Verzenden en ontvangen Zenden en ontvangen
Push to Talk Nee
Externe audioaansluiting Nee
Bluetooth Nee
Noodknop Nee
VOX-functionaliteit Ja
Programmeerbare toetsen Nee

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
IP-normering IP68
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat