Motorola PMLN5863

De Motorola PMLN5863A hard-lederen draagtas is een onmisbaar accessoire voor iedereen die zijn Motorola DP2600 of DP2600e portofoon veilig en binnen handbereik wil houden. Deze robuuste draagtas is vervaardigd uit hoogwaardig hard leer en biedt extra bescherming tegen stoten en krassen. De... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola PMLN5863A hard-lederen draagtas is een onmisbaar accessoire voor iedereen die zijn Motorola DP2600 of DP2600e portofoon veilig en binnen handbereik wil houden. Deze robuuste draagtas is vervaardigd uit hoogwaardig hard leer en biedt extra bescherming tegen stoten en krassen. De vaste riemlus zorgt voor een stevige bevestiging aan uw riem, terwijl de goed afsluitbare klep ervoor zorgt dat uw portofoon niet uit de tas valt tijdens beweging. Of u nu in een industriële omgeving werkt of op een druk evenement, deze draagtas is de perfecte keuze voor optimale draagbaarheid en bescherming van uw portofoon. Vraag een offerte aan en ervaar het gemak en de betrouwbaarheid die deze draagtas biedt.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer PMLN5863
Productnaam Motorola PMLN5863
Accessoire type Draagtas

Geschikt voor modellen

Motorola DP2600, Motorola DP2600e

Accessoire specificaties

Materiaal Hard leder
Bevestinging type vaste riemlus
Snel bevestiging Nee
Afmeting passant/riemclip
Geschikt voor display Ja
Geschikt voor toetsenbord Ja

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat