Motorola PMLN5572

De Motorola PMLN5572 is een hard-lederen draagtas speciaal ontworpen voor de Motorola MTP830s en MTP850s portofoons. Deze hoogwaardige draagtas biedt extra bescherming en is uitgerust met een koppelpassant bevestiging voor veilig en gemakkelijk opbergen. De stevige sluiting zorgt ervoor da... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola PMLN5572 is een hard-lederen draagtas speciaal ontworpen voor de Motorola MTP830s en MTP850s portofoons. Deze hoogwaardige draagtas biedt extra bescherming en is uitgerust met een koppelpassant bevestiging voor veilig en gemakkelijk opbergen. De stevige sluiting zorgt ervoor dat uw portofoon altijd veilig blijft, zelfs tijdens beweging. Een onmisbaar accessoire voor iedereen die zijn portofoon veilig en binnen handbereik wil houden. Heeft u interesse in de PMLN5572 hard-lederen draagtas voor uw Motorola MTP830s of MTP850s portofoon? Vraag nu extra informatie aan of doe een offerteaanvraag!

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer PMLN5572
Productnaam Motorola PMLN5572
Accessoire type Draagtas

Geschikt voor modellen

Motorola MTP830s, Motorola MTP850s

Accessoire specificaties

Materiaal Hard leder
Bevestinging type koppelpassant
Snel bevestiging Ja
Geschikt voor display Ja
Geschikt voor toetsenbord Ja

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat