Motorola PMLN5288

De Motorola PMLN5288 is een soft-lederen draagtas ontworpen voor de Motorola MTP810Ex en MTP850Ex portofoons. Deze draagtas biedt niet alleen extra bescherming maar is ook voorzien van een koppelpassant bevestiging voor veilig en gemakkelijk opbergen. De robuuste sluiting zorgt ervoor dat ... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola PMLN5288 is een soft-lederen draagtas ontworpen voor de Motorola MTP810Ex en MTP850Ex portofoons. Deze draagtas biedt niet alleen extra bescherming maar is ook voorzien van een koppelpassant bevestiging voor veilig en gemakkelijk opbergen. De robuuste sluiting zorgt ervoor dat uw portofoon altijd veilig opgeborgen blijft, zelfs tijdens beweging. Een essentieel accessoire voor iedereen die zijn portofoon veilig en binnen handbereik wil houden. Wilt u meer weten over de PMLN5288 soft-lederen draagtas en hoe deze uw Motorola MTP810Ex of MTP850Ex portofoon kan beschermen? Vraag nu extra informatie aan of doe een offerteaanvraag!

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer PMLN5288
Productnaam Motorola PMLN5288
Accessoire type Draagtas

Geschikt voor modellen

Motorola MTP810Ex, Motorola MTP850Ex

Accessoire specificaties

Materiaal Soft leder
Bevestinging type koppelpassant
Snel bevestiging Ja
Geschikt voor display Ja
Geschikt voor toetsenbord Ja

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Ja, ATEX
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat