Motorola PMLN5016

De Motorola PMLN5016 is meer dan een accessoire; het is een essentieel onderdeel van uw dagelijkse uitrusting. Deze soft-lederen draagtas is specifiek ontworpen om uw Motorola DP3600 en DP3601 portofoons te beschermen en gemakkelijk toegankelijk te houden. Met zijn koppelpassant bevestigin... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola PMLN5016 is meer dan een accessoire; het is een essentieel onderdeel van uw dagelijkse uitrusting. Deze soft-lederen draagtas is specifiek ontworpen om uw Motorola DP3600 en DP3601 portofoons te beschermen en gemakkelijk toegankelijk te houden. Met zijn koppelpassant bevestiging is deze draagtas niet alleen praktisch, maar ook uiterst veilig

Wat deze draagtas uniek maakt, is de combinatie van duurzaamheid en functionaliteit. De tas kan stevig worden afgesloten, waardoor uw portofoon veilig blijft, zelfs tijdens intensieve bewegingen. Dit maakt het een onmisbaar item voor iedereen die in een dynamische omgeving werkt en zijn portofoon altijd bij de hand moet hebben.

Of u nu actief bent in de beveiliging, de bouw of een andere sector waarin snelle en betrouwbare communicatie essentieel is, de Motorola PMLN5016B biedt de bescherming en het gemak dat u nodig heeft. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan van de PMLN5016 draagtas.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer PMLN5016
Productnaam Motorola PMLN5016
Accessoire type Draagtas

Geschikt voor modellen

Motorola DP3600, Motorola DP3601

Accessoire specificaties

Materiaal Soft leder
Bevestinging type koppelpassant
Snel bevestiging Ja
Afmeting passant/riemclip
Geschikt voor display Ja
Geschikt voor toetsenbord Ja

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.