Motorola PMLN4521

De Motorola PMLN4521 is een soft-lederen draagtas speciaal ontworpen voor de Motorola GP388 en GP688 portofoons. Deze draagtas biedt niet alleen extra bescherming maar is ook uitgerust met een koppelpassant bevestiging voor veilig en gemakkelijk opbergen. De zorgvuldig ontworpen sluiting z... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola PMLN4521 is een soft-lederen draagtas speciaal ontworpen voor de Motorola GP388 en GP688 portofoons. Deze draagtas biedt niet alleen extra bescherming maar is ook uitgerust met een koppelpassant bevestiging voor veilig en gemakkelijk opbergen. De zorgvuldig ontworpen sluiting zorgt ervoor dat uw portofoon stevig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens beweging. Een must-have accessoire voor iedereen die zijn portofoon veilig en binnen handbereik wil houden. Bescherm uw Motorola GP388 of GP688 portofoon met de PMLN4521 soft-lederen draagtas. Vraag nu extra informatie aan of doe een offerteaanvraag!

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Motorola PMLN4521 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer PMLN4521
Productnaam Motorola PMLN4521
Accessoire type Draagtas

Geschikt voor modellen

Motorola GP388, Motorola GP688

Accessoire specificaties

Materiaal Soft leder
Bevestinging type koppelpassant
Snel bevestiging Ja
Geschikt voor display Ja
Geschikt voor toetsenbord Ja

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat