Motorola PMLN4421

De Motorola PMLN4421 is een soft-lederen draagtas speciaal ontworpen voor de Motorola GP344 en GP644 portofoons. Deze draagtas combineert duurzaamheid met functionaliteit, waardoor uw portofoon optimaal beschermd is. Met de koppelpassant bevestiging kunt u de portofoon veilig opbergen, ter... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola PMLN4421 is een soft-lederen draagtas speciaal ontworpen voor de Motorola GP344 en GP644 portofoons. Deze draagtas combineert duurzaamheid met functionaliteit, waardoor uw portofoon optimaal beschermd is. Met de koppelpassant bevestiging kunt u de portofoon veilig opbergen, terwijl de stevige sluiting ervoor zorgt dat het apparaat niet uit de tas valt tijdens beweging. Een must-have accessoire voor iedereen die zijn portofoon veilig en binnen handbereik wil houden. Optimaliseer de bescherming van uw Motorola GP344 of GP644 portofoon met de PMLN4421 soft-lederen draagtas. Vraag direct een offerte aan!

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Motorola PMLN4421 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer PMLN4421
Productnaam Motorola PMLN4421
Accessoire type Draagtas

Geschikt voor modellen

Motorola GP344, Motorola GP644

Accessoire specificaties

Materiaal Soft leder
Bevestinging type koppelpassant
Snel bevestiging Ja
Geschikt voor display Nee
Geschikt voor toetsenbord Nee

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat