Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola NNTN8748A

Motorola NNTN8748A is een Bluetooth Pod audio set met wit oortje die aangesloten dient te worden op een Bluetooth pod. Deze set bestaat dus uit een oortje, maar ook uit een Bluetooth pod connector. Deze heeft als functie om andere oortjes die eigenlijk niet geschikt zijn voor de pod, alsnog te kunnen koppelen. Denk aan andere reguliere oortjes van Motorola of bijvoorbeeld een Samsung/Apple oortje. Deze set biedt de ideale uitkomst voor gebruikers die over willen stappen naar Bluetooth maar wel de mogelijkheid wil hebben tot een groot aantal oortjes. Het oortje is tweedraads en heeft dus uiteindes voor beide oren. De microfoon zit in het draad zodat u goed verstaanbaar bent voor de tegenpartij en dus hoogwaardige audiokwaliteit levert. Deze set voor een Motorola Bluetooth pod is geschikt voor de NNTN8191 Bluetooth pod.

Accessoire kenmerken van de Motorola NNTN8748A

MerkMotorola
ArtikelnummerNNTN8748A
ProductnaamMotorola NNTN8748A
Accessoire typeBluetooth pod oortelefoon
Audio typeAudio adapter
Geschikt voor modellenMotorola DP3441e, Motorola DP3661e, Motorola MTP3100, Motorola MTP3150, Motorola MTP3200, Motorola MTP3250, Motorola MTP3500, Motorola MTP3550, Motorola MTP6650, Motorola MTP6750, Motorola SL2600, Motorola SL4000, Motorola SL4000e, Motorola SL4010, Motorola SL4010e

Accessoire specificaties van de Motorola NNTN8748A

Verzenden en ontvangenAlleen ontvangen
Aantal kabels2 Draads
KleurWit
Push to TalkNee
Externe audioaansluitingNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenNee

Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Verhuur en lease