Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola NNTN8747A

De Motorola NNTN8747A is een Bluetooth pod oortelefoon, maar tegelijkertijd een gehele Bluetooth pod set. Bij dit oortje wordt namelijk ook een Bluetooth pod connector geleverd. Met deze connector kunt u zelfs andere oortjes gebruiken met de Bluetooth pod. Deze connector heeft een 3.5 mm uitgang, waardoor het bijvoorbeeld mogelijk is om een regulier oortje van Motorola te gebruiken of bijvoorbeeld zelfs een Apple oortje. Deze Bluetooth Pod set is daarmee ideaal voor gebruikers die de overgang naar een Bluetooth pod inzetten, en daarbij gebruik willen maken van een scala aan mogelijkheden. Door de kabellengte van het oortje kan de gebruiker de PTT-module op een geschikte positie naar keuze vastklikken, zodat deze geen belemmeringen biedt tijdens uw werkzaamheden. Het oortje heeft twee draden en twee uiteinden waardoor de communicatie in beide oren binnenkomt. Deze NNTN8747A Bluetooth pod set is geschikt voor de NNTN8191 Bluetooth pod.

Accessoire kenmerken van de Motorola NNTN8747A

MerkMotorola
ArtikelnummerNNTN8747A
ProductnaamMotorola NNTN8747A
Accessoire typeBluetooth pod oortelefoon
Audio typeAudio adapter
Geschikt voor modellenMotorola DP3441e, Motorola DP3661e, Motorola MTP3100, Motorola MTP3150, Motorola MTP3200, Motorola MTP3250, Motorola MTP3500, Motorola MTP3550, Motorola MTP6650, Motorola MTP6750, Motorola SL2600, Motorola SL4000, Motorola SL4000e, Motorola SL4010, Motorola SL4010e

Accessoire specificaties van de Motorola NNTN8747A

Verzenden en ontvangenAlleen ontvangen
Aantal kabels2 Draads
KleurZwart
Push to TalkNee
Externe audioaansluitingNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP68

Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Verhuur en lease