Motorola NNTN8525A

De Motorola NNTN8525 is een autolader met een vermogen van 12/24 volt, ontworpen voor het opladen van één portofoon of accu tegelijk. De lader is uitgerust met een sigarettenaansteker aansluiting en is compatibel met een breed scala aan Motorola portofoons, waaronder de DP2000 serie, DP3... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola NNTN8525 is een autolader met een vermogen van 12/24 volt, ontworpen voor het opladen van één portofoon of accu tegelijk. De lader is uitgerust met een sigarettenaansteker aansluiting en is compatibel met een breed scala aan Motorola portofoons, waaronder de DP2000 serie, DP3000 serie, DP4000 serie, DP4000 ATEX serie en de Motorola DP4000 ATEX Ma/M1 serie, evenals de R7 portofoon series. Deze autolader is de perfecte oplossing voor professionals die veel onderweg zijn en hun portofoon altijd opgeladen willen hebben. Houd uw portofoon altijd opgeladen, zelfs onderweg! Vraag nu een offerte aan voor de Motorola NNTN8525 autolader.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Specificaties

Algemene eigenschappen

Afmeting en gewicht

Afmeting lader 70 x 70 x 70 mm
Gewicht lader 300 Gramm

Accessoire specificaties

Aantal laadvakken 1 laadvak
Laden van toestel/accu Portofoon en/of accu
Voltage lader 12/24 Volt
Stekker aansluiting Sigaretten aansteker
Conditioneer mogelijkheid Nee
Programmeren via lader Nee
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat