Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola NNTN8298A

De Motorola NNTN8298A is een oortje die gebruikt wordt om te kunnen communiceren middels een Bluetooth pod. Deze pod sluit u eenvoudig middels de Bluetooth technologie aan op uw portofoon. Het voordeel van deze combinatie is dat u een stuk langer kunt communiceren dan wanneer u alleen een Bluetooth oortje zou gebruiken. Daarnaast brengt de Bluetooth pod een grote PTT-knop met zich mee waardoor u eenvoudig uw boodschap inspreekt. Met deze combinatie kunt u genieten van discrete , maar vooral hoogwaardige communicatie doordat de microfoon op het draad zit waardoor u goed hoorbaar bent in luidruchtige omgevingen. Het betreft een tweedraads oortje met twee uiteinden naar elk oor zodat u binnenkomende communicatie goed kunt horen. Het draad is maar liefst 116 cm lang, dus de Bluetooth pod aan uw riem of broek bevestigen is geen probleem. Er zijn zes oordopjes inbegrepen die u kunt verwisselen zodat dit oortje voor elk oor geschikt is. Dit oortje is geschikt voor de NNTN8191 Bluetooth pod.

Accessoire kenmerken van de Motorola NNTN8298A

MerkMotorola
ArtikelnummerNNTN8298A
ProductnaamMotorola NNTN8298A
Accessoire typeBluetooth pod oortelefoon
Audio typeAudio adapter
Geschikt voor modellenMotorola DP3441e, Motorola DP3661e, Motorola MTP3100, Motorola MTP3150, Motorola MTP3200, Motorola MTP3250, Motorola MTP3500, Motorola MTP3550, Motorola MTP6650, Motorola MTP6750, Motorola SL2600, Motorola SL4000, Motorola SL4000e, Motorola SL4010, Motorola SL4010e

Accessoire specificaties van de Motorola NNTN8298A

Verzenden en ontvangenAlleen ontvangen
Aantal kabels2 Draads
KleurZwart
Push to TalkNee
Externe audioaansluitingNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenNee
ATEX- of FM-normeringNee

Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Verhuur en lease