Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola NNTN8295A

De Motorola NNTN8295A is een eenvoudig oortje die gebruikt wordt voor een Bluetooth pod. Wanneer u toch de behoefte krijgt om over te stappen op Bluetooth vanwege de draagvriendelijkheid, is een Bluetooth pod aan te raden. Dit oortje is passend om via de pod te koppelen en zo alsnog via Bluetooth kunt communiceren. Dit oortje heeft een zakelijk, discreet ontwerp en is ideaal voor gebruikers die professionele kleding dragen of liever ongemerkt een oortje willen gebruiken. Hij is voorzien van een in-line microfoon zodat de tegenpartij u goed kunt horen in luide omgevingen. Met de meegeleverde oordopjes in drie maten kunt u zelf kiezen welk oordopje het beste in uw oor zit. Het lange draad geeft u flexibiliteit voor het bevestigen van de PTT aan uw riem of borstzak. Uiteraard is het nodig om een Bluetooth pod te hebben of om deze bij te bestellen, zodat u gelijk de communicatie op orde hebt. Dit Motorola oortje is geschikt voor de NNTN8127, NTN2571 en de NNTN8191C Bluetooth pod.

Accessoire kenmerken van de Motorola NNTN8295A

MerkMotorola
ArtikelnummerNNTN8295A
ProductnaamMotorola NNTN8295A
Accessoire typeBluetooth pod oortelefoon
Audio typeAudio adapter
Geschikt voor modellenMotorola DP3441e, Motorola DP3661e, Motorola MTP3100, Motorola MTP3150, Motorola MTP3200, Motorola MTP3250, Motorola MTP3500, Motorola MTP3550, Motorola MTP6650, Motorola MTP6750, Motorola MXP600, Motorola SL2600, Motorola SL4000, Motorola SL4000e, Motorola SL4010, Motorola SL4010e

Accessoire specificaties van de Motorola NNTN8295A

Accessoireconnector typeUniverseel 1 pin (2,5 mm)
Verzenden en ontvangenZenden en ontvangen
Aantal kabels1 Draad
KleurZwart
Push to TalkNee
Externe audioaansluitingNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenNee
ATEX- of FM-normeringNee

Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Verhuur en lease