Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola NNTN8294A

De Motorola NNTN8294A is een eenvoudig alleen-ontvangst oortje die gebruikt wordt naast een Bluetooth pod. Wanneer u dit oortje gebruikt kunt u gebruik maken van discrete communicatie zonder dat er een boodschap gehoord zal worden door uw omgeving. Ook is het aan te raden om een oortje via Bluetooth pod te gebruiken als u hinder ervaart van het lange draad die naar uw portofoon loopt. Met het gebruik van een Bluetooth pod en bijbehorend oortje hoeft u zelfs de portofoon niet meer bij u te hebben, maar kunt u deze in een straal 10 meter ergens neerleggen. Wanneer u een boodschap wilt versturen, kunt u de PTT-knop op de pod indrukken waarna u uw boodschap in kunt spreken. Op het draad bevindt zich een microfoon zodat de Bluetooth Pod ergens in uw jas/broek opgeborgen kan worden of zelfs aan uw riem of borstzak bevestigd kan worden. Dit oortje wordt geleverd met 3 oordopjes die u kunt verwisselen voor een optimaal draagcomfort. Dit oortje van Motorola is geschikt voor diverse Bluetooth pod modellen, namelijk de Motorola NNTN8191C, NTN2571 en NNTN8127.

Accessoire kenmerken van de Motorola NNTN8294A

MerkMotorola
ArtikelnummerNNTN8294A
ProductnaamMotorola NNTN8294A
Accessoire typeBluetooth pod oortelefoon
Audio typeAudio adapter
Geschikt voor modelserieMotorola MTP3000 serie, Motorola MOTOTRBO DP3000 serie
Geschikt voor modellenMotorola DP3441e, Motorola DP3661e, Motorola MTP3100, Motorola MTP3150, Motorola MTP3200, Motorola MTP3250, Motorola MTP3500, Motorola MTP3550, Motorola MTP6650, Motorola MTP6750, Motorola MXP600, Motorola SL2600, Motorola SL4000, Motorola SL4000e, Motorola SL4010, Motorola SL4010e

Accessoire specificaties van de Motorola NNTN8294A

Accessoireconnector typeUniverseel 1 pin (2,5 mm)
Verzenden en ontvangenZenden en ontvangen
Aantal kabels1 Draad
KleurZwart
Push to TalkNee
Externe audioaansluitingNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenNee
ATEX- of FM-normeringNee

Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Verhuur en lease