Motorola NNTN8273A

De Motorola NNTN8273 is een enkelvoudige lader met een vermogen van 220 volt, speciaal ontworpen voor het opladen van één portofoon of accu tegelijk. De lader is uitgerust met een EU-stekker en is compatibel met de Motorola MOTOTRBO DP2000, DP3000, DP4000 serie en de nieuwe R7 portofoons... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola NNTN8273 is een enkelvoudige lader met een vermogen van 220 volt, speciaal ontworpen voor het opladen van één portofoon of accu tegelijk. De lader is uitgerust met een EU-stekker en is compatibel met de Motorola MOTOTRBO DP2000, DP3000, DP4000 serie en de nieuwe R7 portofoons. Het is de ideale oplaadoplossing voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte manier om hun portofoon op te laden. Zorg ervoor dat uw portofoon altijd klaar is voor gebruik met de Motorola NNTN8273 enkelvoudige lader. Vraag nu meer informatie aan!

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Specificaties

Algemene eigenschappen

Afmeting en gewicht

Afmeting lader 46,1 x 114 x 114,6 mm
Gewicht lader 151 Gramm

Accessoire specificaties

Aantal laadvakken 1 laadvak
Laden van toestel/accu Portofoon en/of accu
Voltage lader 220 Volt
Stekker aansluiting EU-stekker
Conditioneer mogelijkheid Nee
Programmeren via lader Nee
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat