Motorola MXP7000 TETRA portofoon

De Motorola MXP7000 is een baanbrekend apparaat dat een nieuwe standaard zet voor missie-kritieke communicatie. Dit geavanceerde, robuuste apparaat combineert TETRA- en 4G LTE-breedbandfunctionaliteiten, waardoor spraak- en datacommunicatie naadloos geïntegreerd worden in één gebruiksvr... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Voor de Motorola MXP7000 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De Motorola MXP7000 is een baanbrekend apparaat dat een nieuwe standaard zet voor missie-kritieke communicatie. Dit geavanceerde, robuuste apparaat combineert TETRA- en 4G LTE-breedbandfunctionaliteiten, waardoor spraak- en datacommunicatie naadloos geïntegreerd worden in één gebruiksvriendelijke en veilige Android-oplossing.

Robuuste en betrouwbare communicatie

De MXP7000 is ontworpen voor professionals die werken in de zwaarste omstandigheden. De stevige behuizing met Corning® Gorilla® glas en de MIL-STD-810H certificering garanderen dat dit apparaat bestand is tegen extreme omgevingsfactoren zoals stof, vuil en water (IP68-geclassificeerd). Hierdoor is de MXP7000 ideaal voor gebruik in uiteenlopende situaties, van stedelijke operaties tot afgelegen gebieden.

Uitstekende audiokwaliteit

Communicatie is van cruciaal belang, vooral in lawaaierige omgevingen. De MXP7000 maakt gebruik van adaptieve multi-microfoon beam-forming technologie om achtergrondgeluiden effectief te onderdrukken. Met drie speciale microfoons en een krachtige luidspreker die ook als extra microfoon fungeert, garandeert dit apparaat dat uw personeel altijd en overal duidelijk verstaanbaar is.

Uitgebreide connectiviteitsopties met de MXP7000

De MXP7000 biedt veelzijdige connectiviteitsopties, waaronder Bluetooth 5.1, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, en ondersteuning voor meerdere frequentiebanden voor LTE, 3G en 2G. Bovendien biedt het nauwkeurige locatiebepaling dankzij ondersteuning voor GPS, Galileo, GLONASS en BeiDou. De mogelijkheid om een lokaal Wi-Fi hotspot te creëren, maakt het eenvoudig om andere apparaten te verbinden en data te delen, wat essentieel is voor realtime informatie-uitwisseling.

De MXP7000 met ongeëvenaarde veiligheids- en Bbeveiligingsfuncties

De MXP7000 waarborgt de veiligheid van uw communicatie en data met een breed scala aan beveiligingsfuncties. Dit omvat hardware-ondersteunde encryptie met Trusted Execution Environment (TEE), Android OS-hardening en SELinux-toegangscontrole. Data-at-Rest wordt beschermd door Android's AES256-bestandsgebaseerde encryptie, terwijl Data-in-Transit beveiligd wordt met IPSec VPN-ondersteuning. Bovendien biedt de MXP7000 een gebruiksvriendelijke pin- of wachtwoordauthenticatie en een Trusted Boot-proces om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

Gebruiksvriendelijkheid en Efficiëntie van Motorola

De MXP7000 is ontworpen met de gebruiker in gedachten, met functies die de operationele efficiëntie in het veld verbeteren. De grote push-to-talk knop, een veldwisselbare batterij en een 5-inch touchscreen dat zelfs met handschoenen bediend kan worden, zorgen ervoor dat dit apparaat eenvoudig te gebruiken is onder alle omstandigheden. Intuïtieve bedieningselementen, waaronder een dual-functie draaischakelaar en configureerbare knoppen, maken het apparaat nog gebruiksvriendelijker.

De MXP7000 is ideaal voor professionals in de openbare veiligheid, hulpdiensten, defensie en andere sectoren waar betrouwbare communicatie van vitaal belang is. Dit apparaat is perfect voor situaties waarin snelle, veilige en duidelijke communicatie noodzakelijk is, zoals tijdens rampenbestrijding, militaire operaties of in de logistiek en transportsector.

Met de Motorola MXP7000 beschikt u over een ongeëvenaarde combinatie van robuustheid, betrouwbaarheid en geavanceerde communicatietechnologie. Dit maakt het een essentiële tool voor iedere professional die afhankelijk is van missie-kritieke communicatie. Neem vandaag nog contact op met SMELT voor meer informatie of vraag direct een offerte aan om de voordelen van de MXP7000 zelf te ervaren.

Pakketinhoud

De MXP7000 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola MXP7000
Modelnummer(s) MXP7000
Accu Motorola Lithium-ion IMPRES 5600 mAh accu
Antenne Motorola UHF antenne (meerdere opties)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Motorola MXP7000 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer MXP7000
Productnaam Motorola MXP7000 TETRA portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 210 x 80 x 29.85 mm inclusief accu en antenne
Gewicht 440 gram inclusief accu en antenne

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 5600 mAh
Batterij verwijderbaar Ja

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-kleurendisplay
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, On-screen keyboard
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Ja
Bluetooth Ja
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek 4G/LTE, WiFi, TETRA digitaal
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 380 - 430 MHz
Zendvermogen Class 3L (1.8W), Class 4 (1W)
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP68
MIL-STD MIL-STD 810 C/D/E/F/G/H

Motorola MXP7000 downloads

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Het complete Motorola Assortiment

Motorola portofoons
Motorola Portofoons

Motorola portofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk portofoons
Motorola Mobilofoons
Motorola Mobilofoons

Motorola mobilofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk mobilofoons
Motorola Netwerken
Motorola Netwerken

Motorola-netwerken zijn ontworpen om mee te schalen met uw organisatie, zodat u zo groot kunt groeien als u wilt.

Bekijk netwerken
SMELT Service & Support
Service & Support

Kies voor Service & Support van SMELT om de uptime en beschikbaarheid van uw producten te garanderen.

Bekijk Service & Support

Alternatieven