Motorola MXP660 TETRA portofoon

De Motorola MXP660 is een veelzijdige en robuuste TETRA-portofoon die is ontworpen om cruciale communicatie voor de frontlinie te waarborgen, zowel vandaag als in de toekomst. Deze draagbare radio combineert TETRA- en LTE-connectiviteit, waardoor gebruikers verzekerd zijn van een betrouwba... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Voor de Motorola MXP660 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De Motorola MXP660 is een veelzijdige en robuuste TETRA-portofoon die is ontworpen om cruciale communicatie voor de frontlinie te waarborgen, zowel vandaag als in de toekomst. Deze draagbare radio combineert TETRA- en LTE-connectiviteit, waardoor gebruikers verzekerd zijn van een betrouwbare verbinding, zelfs buiten het TETRA-bereik. Met geavanceerde functies zoals AI-gestuurde ruisonderdrukking en over-the-air updates, is de MXP660 de ideale keuze voor professionals die in veeleisende omstandigheden werken.

Geavanceerde Communicatietechnologie

De MXP660 is uitgerust met multi-bearer functionaliteit, wat betekent dat het apparaat kan schakelen tussen TETRA, LTE en Wi-Fi voor een naadloze communicatie-ervaring. Dit is cruciaal in situaties waar TETRA-dekking beperkt is, zoals in afgelegen gebieden of binnen grote gebouwen. De radio kan automatisch overschakelen naar beschikbare LTE- of Wi-Fi-netwerken, waardoor gebruikers verbonden blijven zonder onderbreking van hun workflows. Dit is mogelijk dankzij de DIMETRA™ Connect-functionaliteit die TETRA-functies en -workflows behoudt, zelfs bij het gebruik van bredere netwerken.

Kristalheldere Audio in Alle Omstandigheden

De MXP660 beschikt over AI-gestuurde ruisonderdrukkingstechnologie die achtergrondgeluiden zoals sirenes, menigtegeluiden en machinerie effectief onderdrukt. Dit zorgt voor kristalheldere communicatie, zelfs in lawaaierige omgevingen. De krachtige 2W luidspreker en de mogelijkheid om het onderdrukken van achtergrondgeluiden aan te passen, maken het mogelijk om belangrijke berichten luid en duidelijk over te brengen. De AI-technologie helpt ook bij het onderdrukken van akoestische feedback, waardoor de communicatie in teamomgevingen zonder storingen verloopt.

Robuust en Betrouwbaar Ontwerp

De MXP660 is gebouwd om de zwaarste omstandigheden te weerstaan. Hij voldoet aan militaire normen (MIL-STD 810) en heeft IP65, IP66, IP67 en IP68 certificeringen, wat betekent dat hij bestand is tegen stof, vuil, zware regen, krachtige waterstralen en onderdompeling tot 2 meter diep voor 2 uur. Dit zorgt ervoor dat gebruikers in alle soorten omgevingen en weersomstandigheden op hun portofoon kunnen vertrouwen.

MXP660 veelzijdige veiligheidsfuncties en eenvoudig beheer

Voor de veiligheid van de gebruikers biedt de MXP660 diverse functies zoals Man Down-alarmen en Lone Worker-monitoring. Deze functies zijn cruciaal voor hulpdiensten, beveiligingspersoneel en industriële arbeiders die vaak in risicovolle situaties werken. Daarnaast ondersteunt de portofoon nauwkeurige plaatsbepaling via vier verschillende satellietsystemen, waaronder GPS en Galileo, wat zorgt voor nauwkeurige locatiebepaling tot op 1,2 meter.

Een van de belangrijkste voordelen van de MXP660 is het vereenvoudigde beheer van het apparaat. Dankzij LTE en Wi-Fi kunnen firmware- en codeplug-updates over-the-air worden uitgevoerd, wat betekent dat de radio's in het veld kunnen worden bijgewerkt zonder dat ze naar een onderhoudsbasis hoeven te worden gebracht. Dit bespaart tijd en kosten en zorgt ervoor dat de apparatuur altijd up-to-date en operationeel blijft.

Ideaal voor professionele gebruikers

De Motorola MXP660 is perfect voor een breed scala aan professionals, van beveiligingsdiensten en hulpverleners tot industriële werknemers en evenementencoördinatoren. De combinatie van robuustheid, geavanceerde audiokwaliteit, en veelzijdige connectiviteitsopties maakt deze portofoon tot een onmisbaar hulpmiddel in elke kritieke situatie.

De Motorola MXP660 biedt ongeëvenaarde betrouwbaarheid en geavanceerde functies die essentieel zijn voor effectieve communicatie in de meest veeleisende omgevingen. Met zijn robuuste ontwerp, AI-gestuurde ruisonderdrukking en veelzijdige connectiviteitsopties, is de MXP660 de ideale keuze voor professionals die geen compromissen kunnen sluiten op het gebied van communicatie. Neem vandaag nog contact op met SMELT voor meer informatie of vraag direct een offerte aan en ontdek hoe de Motorola MXP660 uw communicatie kan verbeteren.

Pakketinhoud

De MXP660 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola MXP660
Modelnummer(s) MXP660
Accu Motorola Lithium-ion IMPRES 1900 mAh accu (PMNN4801)
Antenne Motorola UHF antenne 380 - 430 MHz (AN000354A01) (meerdere opties)
Draagaccessoire Motorola riemclip 2,5 mm (PMLN8181)
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Motorola MXP660 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer MXP660
Productnaam Motorola MXP660 TETRA portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 125 x 52 x 20 mm met IMPRES 1900 mAh Lithium-ion accu
Gewicht 250 gram inclusief IMPRES 1900 mAh accu, zonder antenne

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 1900 mAh
Batterij verwijderbaar Ja

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-kleurendisplay
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, volwaardig
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Ja
Bluetooth Ja
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek 4G/LTE, WiFi, TETRA digitaal
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 380 - 470 MHz
Zendvermogen Class 3L (1.8W), Class 4 (1W), Class 3L (1W)
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP68
MIL-STD MIL-STD 810 C/D/E/F/G/H

Motorola MXP660 downloads

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Het complete Motorola Assortiment

Motorola portofoons
Motorola Portofoons

Motorola portofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk portofoons
Motorola Mobilofoons
Motorola Mobilofoons

Motorola mobilofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk mobilofoons
Motorola Netwerken
Motorola Netwerken

Motorola-netwerken zijn ontworpen om mee te schalen met uw organisatie, zodat u zo groot kunt groeien als u wilt.

Bekijk netwerken
SMELT Service & Support
Service & Support

Kies voor Service & Support van SMELT om de uptime en beschikbaarheid van uw producten te garanderen.

Bekijk Service & Support

Alternatieven