motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola MXP600

De Motorola MXP600 is een TETRA portofoon die zeer krachtig is dankzij de perfecte combinatie van robuustheid, lichtgewicht, maar toch een volledig capabele TETRA portofoon met de modernste functionaliteiten. Wat verder uitzonderlijk aan dit model is, is zijn zeer slanke design met zijn ultramoderne ontwerp waar verder een zeer helder scherm van 2,4 inch ingegoten zit. Naast dat het uiterlijk dit model al een zeer krachtige indruk geeft, zijn het vooral de dekking en de innovatieve audiotechnologie die in het model geïntegreerd zitten. Hiermee is het geluid helderder dan ooit zodat u alsnog uitmuntend gehoord wordt en uw boodschap uitstekend over kunt brengen naar uw collega's. Om nog even kort af te sluiten heeft dit prachtige model een zeer goede bestandheid tegen extreme omgevingen en heeft het een batterijduur langer dan u ooit achtereenvolgens zou kunnen werken.

Omschrijving van de Motorola MXP600

Bluetooth 5.0 of Bedraad; uw keuze

Om nog maar eens te benadrukken hoe veelzijdig dit toestel is, is eigenlijk al te zien aan de audio-opties van het toestel. Met de laatste Bluetooth 5.0 technologie kunt u kiezen uit een scala aan draadloze accessoires waarmee u uitmuntend kunt communiceren met collega's en maakt u extra mobiel doordat er geen draad aanwezig is. Toch heeft Motorola nog even verder gedacht om ook een accessoireconnector te integreren voor accessoires met draad, zodat de gebruiker zelf de keuze krijgt welke categorie accessoires hij/zij wilt gebruiken.

Een bediening geschikt voor welke toepassing dan ook

De MXP600 heeft met zijn strakke design en 2,4 inch scherm al een uitstraling van een echte "future" portofoon. De bediening van deze portofoon maakt niks minder waar, zijn gebruiksvriendelijke interface geeft alle benodigde informatie binnen handbereik. De drie knoppen aan de zijkant zijn geheel programmeerbaar waardoor veelgebruikte functies daarop ingesteld kunnen worden waarmee gebruikers zonder te kijken hun functies kunnen bedienen. De noodknop is tactisch gepositioneerd in een grote vormgeving, maar is daarentegen goed beschermd tegen onbedoelde activering. De PTT-knop zorgt voor een gemakkelijke communicatie tijdens werkzaamheden en is tevens handschoenvriendelijk.

Smartphone idee met zijn Wi-Fi, 4G en 5G toegang

Deze moderne uitvoering van Motorola heeft met zijn Wi-Fi toegang de mogelijkheid om updates door te voeren via het Wi-Fi netwerk, waardoor deze updates volledig draadloos doorgevoerd worden. Een software update is dus geen ergenis meer als voorheen. Nieuwe firmware updates kunnen snel doorgevoerd en gedownload worden terwijl u of uw medewerkers gewoon operationeel zijn met de portofoon, om zo geen efficiëntie van de werkzaamheden te verliezen.

NFC-koppeling: binnen paar seconden verbonden met Bluetooth apparaat

De Motorola MXP600 is de allereerste portofoon die gelanceerd is met NFC-koppeling. Met de NFC-functie kan de portofoon eenvoudig gekoppeld worden met Bluetooth. Dit doet u eenvoudig door de portofoon en de Bluetooth accessoire met elkaar in contact te laten komen. Deze functie is ideaal wanneer uw werkdag begint en u snel uw Bluetooth-accessoire wilt koppelen.

De nieuwste accessoires voor dit model

Security oortje, headset, handmicrofoon of externe luidspreker; het kan allemaal met dit nieuwe model van Motorola. Hiermee kunt u de toevoer van accessoires zelf afstemmen op uw prestaties en doeleinden, afhankelijk van uw individuele behoeftes.

Pakketinhoud van de Motorola MXP600

De MXP600 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen.

Naam portofoonMotorola MXP600 portofoon
AccuMotorola lithium-ion IMPRES 1900 mAh accu (PMNN4801)
AntenneMotorola UHF antenne 380 - 430 MHz (AN000354A01) (meerdere opties)
LaderMotorola riemclip 2,5 mm (PMLN8181)
DocumentatieVerkortehandleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De Motorola MXP600 is verkrijgbaar met verschillende accessoires opties

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola MXP600

MerkMotorola
SKUMXP600
Product NameMotorola MXP600
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 350 - 470 MHz
ZendvermogenClass 3L (1.8W), Class 4 (1W), Class 3 (3 watt)
Kanaalbandbreedte12.5KHz
Afmeting120 x 54 x 25mm met IMPRES 1900 mAh Lithium-ion accu
Gewicht200 gram inclusief IMPRES 1900 mAh accu, zonder antenne
Gemiddelde batterij duur @ 5/5/9030 uur met hoge capaciteit accu
DisplayJa, LCD-kleurendisplay
ToetsenbordJa, volwaardig
Vaste-noodknopJa, vaste oranje noodknop
Geïntegreerde WiFiJa
Geïntegreerde GPSJa
Geïntegreerde bluetoothJa Versie 5.0
Programmeerbare toetsenJa, 3 stuks
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP68

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.