Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola MXP600

De Motorola MXP600 is een zeer krachtige TETRA portofoon, met de perfecte combinatie van robuustheid, lichtgewicht en de modernste functionaliteiten. Uitzonderlijk aan dit model is zijn zeer slanke ultramoderne design met een haarscherp scherm van 2,4 inch. De krachtige uitstraling vertaalt zich door naar de geïntegreerde dekking en innovatieve audiotechnologie. Het geluid is helderder dan ooit, zodat u luid en duidelijk wordt gehoord en uw boodschap uitstekend over kunt brengen naar uw collega's. Daarnaast is dit prachtige model zeer goed bestand tegen extreme omgevingen en heeft het een batterijduur van maar liefst 30 uur.

Omschrijving van de Motorola MXP600

Bluetooth 5.0 of bedraad

De audio-opties alleen al geven een goede impressie van de veelzijdigheid van dit toestel. Met de laatste Bluetooth 5.0 technologie kunt u kiezen uit een scala aan draadloze accessoires, waarmee u uitmuntend draadloos kunt communiceren met collega's. Daarnaast bevat de portofoon een accessoire-connector voor accessoires met draad, zodat de gebruiker nog steeds kan kiezen voor accessoires met draad.

Bediening voor welke toepassing dan ook

De MXP600 heeft met zijn strakke design en 2,4 inch scherm de uitstraling van een echte "future" portofoon. De bediening sluit daar volledig op aan: de gebruiksvriendelijke interface geeft alle benodigde informatie binnen handbereik. De drie knoppen aan de zijkant zijn zonder kijken te bedienen en geheel naar eigen wens programmeerbaar. De noodknop is tactisch gepositioneerd in een grote vormgeving en is tegelijkertijd goed beschermd tegen onbedoelde activering. De push-to-talk (PTT) knop zorgt voor een gemakkelijke communicatie tijdens werkzaamheden en is tevens handschoenvriendelijk.

Smartphone idee met zijn wifi, 4G en 5G toegang

De wifitoegang van deze moderne uitvoering van Motorola geeft de mogelijkheid om updates volledig draadloos door te voeren via het wifinetwerk. Een software update is dus geen ergernis meer als voorheen. Nieuwe firmware updates kunnen snel worden doorgevoerd en gedownload, terwijl u of uw medewerkers gewoon operationeel zijn met de portofoon.

NFC-koppeling

De Motorola MXP600 is de allereerste portofoon die gelanceerd is met NFC-koppeling. Met de NFC-functie kan de portofoon eenvoudig gekoppeld worden met Bluetooth, simpelweg door de portofoon en de Bluetooth accessoire met elkaar in contact te laten komen. Deze functie is ideaal wanneer uw werkdag begint en u snel uw Bluetooth accessoire wilt koppelen.

De nieuwste accessoires

Security oortje, headset, handmicrofoon of externe luidspreker; het kan allemaal worden gekoppeld met dit nieuwe model van Motorola. Hiermee kunt u de toevoer van accessoires zelf afstemmen op uw prestaties en doeleinden, afhankelijk van uw individuele behoeftes.

Pakketinhoud van de Motorola MXP600

De MXP600 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Naam portofoonMotorola MXP600 portofoon
AccuMotorola Lithium-ion IMPRES 1900 mAh accu (PMNN4801)
AntenneMotorola UHF antenne 380 - 430 MHz (AN000354A01) (meerdere opties)
LaderMotorola riemclip 2,5 mm (PMLN8181)
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De Motorola MXP600 is verkrijgbaar met verschillende accessoire-opties.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola MXP600

MerkMotorola
SKUMXP600
ProductnaamMotorola MXP600
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 350 - 470 MHz
ZendvermogenClass 3L (1.8W), Class 4 (1W), Class 3 (3 watt)
Kanaalbandbreedte12.5 kHz
Afmeting120 x 54 x 25 mm met IMPRES 1900 mAh Lithium-ion accu
Gewicht200 gram inclusief IMPRES 1900 mAh accu, zonder antenne
DisplayJa, LCD-kleurendisplay
ToetsenbordJa, volwaardig
Vaste-noodknopJa, vaste oranje noodknop
Geïntegreerde WiFiJa
Geïntegreerde GPSJa
Geïntegreerde bluetoothJa. Versie 5.0
Programmeerbare toetsenJa, 3 stuks
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP68

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.