Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola MTP8500Ex ATEX huren

Tijdelijk een krachtige explosievelige ATEX TETRA portofoon huren? De MTP8500Ex van Motorola is een ATEX huur portofoon met een groot kleuren display en beperkt toetsenboard en voldoet aan de laatste ATEX en IECEx standaarden. De MTP8500Ex ATEX is geschikt voor grote TETRA netwerken maar kan ook gebruikt worden voor portofoon naar portofoon communicatie. Geschikt voor ATEX zone 1 & 2 is deze portofoon in te zetten in omgevingen waarbij explosieve gassen of chemische dampen, ontvlambare vloeistoffen of brandbaar stof aanwezig zijn en een gevaar voor de gebruiker vormen. Voor meer informatie over het huren van ATEX of andere ATEX producten zoals tablets en telefoons kunt u contact opnemen met onze verhuurafdeling, zij adviseren u graag over de mogelijheden van het tijdelijk inhuren van ATEX apparatuur.

Huren op maat

Huren op maat bij SMELT houdt in dat u bepaald voor hoe lang u de portofoons huurt en betaald alleen voor de dagen dat u de portofoons daadwerkelijk nodig heeft. Lees alles over onze verhuur mogelijkheden op onze speciale verhuur pagina.

Waarom huren bij SMELT?

 • Professionele portofoons
 • ATEX en non ATEX apparatuur
 • Deskundig advies
 • Offerte op maat
 • Afhalen op 2 locaties
 • Bezorging op locatie

  20 jaar ervaring

  Ruim 20 jaar ervaring in portofoonverhuur.

  Portofoons huren en meer

  Huren van o.a. basisposten en portofoonnetwerken.

  Landelijke verhuurder

  Wij verhuren door het hele land.

  Omschrijving

  Met de MTP8500Ex van Motorola geeft u gebruikers een communicatie apparaat welke gebruikt kan worden in de meest gevaarlijke explosiegevoelige omgevingen, waar veiligheid voorop staat. Omgevingen waar gassen, stoffen of vlambare vloeistoffen zijn opgeslagen of geproduceert worden zijn aangemerkt als ATEX zones waar speciaal apparatuur gebruikt dient te worden om de veiligheid van medewerkers te kunnen waarborgen tijdens de werkzaamheden. Met de veiligheid functies in de MTP8500Ex stelt u de gebruikers instaat om deze omgevingen zo veilig mogelijk te betreden. Een ATEX portofoon zoals deze MTP8500Ex wordt door SMELT compleet verhuurt met een krachtige lithium-ion batterij, antenne, riemclip en lader. Naast de standaard artikelen zijn er optioneel toebehoren en audio accessoires zoale een ATEX handmicrofoon bij te huren. SMELT levert met deze TETRA portofoon en overige communicatie producten een totaal oplossingen, waarbij we instaat zijn om een tijdelijk groot portofoonnetwerk op uw locatie uit te rollen zodat u in directe communicatie blijft met alle werknemers tijdens een shutdown of turnaround. Alles vanuit een meldkamer of centralepost aansturen en monitoren? SMELT beschikt over de apparatuur om tijdelijk een volledig ingerichte meldkamer op locatie af te leveren en verzorgen graag het transport, installatie en demontage van de gehuurde materialen.

  Frequentie vergunning

  ATEX portofoons en andere professionele portofoons werken middels een HF frequentie welke gebruikt wordt voor het verzenden en ontvangen van spraakcommunicatie. De MTP8500Ex van Motorola voldoet aan de TETRA-standaard en werk hierdoor enkel met een TETRA frequentie. Hoewel de meeste petrochemische bedrijven al over portofoons beschikken en dus in het bezit zijn van een geldige vergunning voor de frequentie, kan het ook zijn dat er geen vergunning aanwezig is binnen het bedrijf. Indien men zelf niet over een vergunning beschikt kan er gebruik gemaakt worden van de verhuur frequenties van SMELT. Tevens zijn we instaat de MTP8500Ex volledig in te richten zodat deze op uw eigen portofoonnetwerk gebruikt kan worden. Heeft u vragen over onze ATEX verhuur producten en/of diensten, neemt u dan gerust contact op met onze verhuurafdeling, zij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden van tijdelijke ATEX huur.

  Standaard geleverd met:

  Naam portofoon Motorola MTP8500Ex ATEX portofoon
  Antenne Standaard Motorola UHF ATEX antenne
  Accu 2360 mAh Motorola ATEX accu
  Draag accessoire Standaard Motorola ATEX riemclip
  Lader Motorola standaard enkelvoudige lader of multilader
  Documentatie Verkorte handleiding

   

  OPTIONELE ACCESSOIRES

  Portofoon oortje

  Huur een portofoon oortje zoals een security oortje of c-haak bij uw portofoon voor extra draagcomfort en discretie.

  Portofoon handmicrofoon

  Huur een handmicrofoon bij uw portofoon met of zonder luister oortje zodat u de portofoon niet telkens hoeft vast te pakken.

  Reserve accu

  Huur een reserve accu en voorkom dat u met een lege accu komt te zitten tijdens de werkzaamheden

  Multilader bij verhuur Standaard met een handige multilader Huurt u 4 portofoons of meer!
  Dan leveren wij er standaard een handige 6 voudige multilader bij. Hiermee kunt u tot wel 6 portofoons gelijktijdig opladen middels één stopcontact aansluiting.

  Andere portofoons welke wij verhuren

  U kunt bij ons terecht voor het inhuren van analoge, digitale, tetra en ATEX portofoons alsmede accessoires en infrastructuur.