Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola MTP3550

De Motorola MTP3550 is er voor gebruikers die streven naar een eenvoudige bediening en tegelijkertijd willen beschikken over extra functionaliteiten. De portofoon heeft een robuust design en communiceert middels de TETRA standaard. De MTP3550 is een portofoon met een kleurendisplay, waarop u eenvoudig informatie afleest en zichtbaar door het menu navigeert. Met het uitgebreide toetsenbord typt u eenvoudig regels of cijfers in. De portofoon is verder voorzien van Bluetooth en een lokaliseringsmogelijkheid via GPS. De MTP3550 heeft een accessoire-connector voor het koppelen van audioapparaten en een trilfunctie voor het discreet laten binnenkomen van berichten en oproepen.

De Motorola MTP3550 wordt standaard geleverd met een Lithium-ion accu, antenne, riemclip en een enkelvoudige snellader.

Omschrijving van de Motorola MTP3550

De MTP3550 van Motorola is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken:

TETRA portofoon

De Motorola MTP3550 communiceert middels een VHF-frequentieband en werkt via de TETRA digitale standaard. Voor het gebruik van deze portofoon is een vergunning vereist. De portofoon is voorzien van een kleurenscherm, waarop u informatie afleest en het menu bekijkt. Met de functietoetsen kunt u navigeren. Op het scherm ziet u onder andere de resterende batterijduur, de signaalsterkte en het huidige kanaal.

Veiligheid staat voorop

De portofoon is voorzien van de mandown functie die de veiligheid van u en uw collega’s waarborgt. Deze functie is automatisch actief en wordt geactiveerd als de portofoon zich in een rare positie bevindt of in een rare gradenhoek, bijvoorbeeld als een gebruiker op de grond ligt. Andere gebruikers ontvangen dan een waarschuwing. De portofoon heeft ook een realtime hartmonitor, die gebruikers in de gaten houdt tijdens de uitvoering van werkzaamheden. Erg handig als een gebruiker gevaarlijke werkzaamheden uitvoert.

16 uur lang communiceren

Dit model van Motorola heeft een accuduur, waarmee u prima twee werkdagen kunt communiceren zonder de portofoon op te hoeven laden. De portofoon heeft namelijk met de standaard meegeleverde accu een batterijduur van 16 uur. Mocht hij bijna leeg zijn, zet u hem eenvoudig aan de meegeleverde tafellader. Ter aanvulling kunnen wij ook krachtigere accu’s leveren.

Trilalarm

Dit toestel heeft de beschikking over een triloptie voor binnenkomende oproepen of berichten. Deze optie is erg handig als u discreet communicatie binnen wilt laten komen, zonder dat de omgeving dit kan horen. U kunt deze functie uiteraard eenvoudig activeren en deactiveren.

IP67-normering

Deze portofoon is waterdicht, conform de IP67-normering. Dit wil zeggen dat de portofoon bestand is tegen een onderdompeling van 30 minuten tot één meter diep water. Deze portofoon kan een regenbui dus prima opvangen en is dus ideaal in de meest slechte weersomstandigheden. De portofoon is daarnaast stofdicht.

GPS voor locatiediensten

De MTP3550 heeft een geïntegreerde GPS-chip. Deze chip kan van gebruikers de realtime locatie traceren en zo in beeld brengen. Erg handig wanneer de locatie van gebruikers van belang is tijdens de werkzaamheden.

Pakketinhoud van de Motorola MTP3550

De MTP3550 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Naam portofoonMotorola MTP3550 portofoon
Modelnummer(s)MDH63PCH6TZ8AN
AccuMotorola lithium-ion 1700 mAh accu (NNTN8020A)
AntenneMotorola UHF-antenne (verschillende opties)
LaderMotorola riemclip (HLN9714A)
Draag accessoireMotorola power adapter (PS000042A32)
OverigeMotorola accessoire dustcover
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De Motorola MTP3550 is verkrijgbaar in een UHF TETRA versie.

Uitvoering 1Motorola MTP3550 350 - 470 MHz Class 3L (MDH63PCH6TZ8AN)

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola MTP3550

MerkMotorola
SKUMTP3550
ProductnaamMotorola MTP3550
FrequentiebandUHF
FrequentieUHF 350 - 470 MHz
ZendvermogenClass 3L (1.8W), Class 4 (1W)
Kanaalbandbreedte25 kHz
Afmeting124 x 53 x 33,5 mm met standaard 1650 mAh Li-ion accu
Gewicht280 gram met standaard 1650 mAh Li-ion accu
DisplayJa, LCD-kleurendisplay
ToetsenbordJa, volwaardig
Vaste-noodknopJa, vaste oranje noodknop
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSJa
Geïntegreerde bluetoothJa
Programmeerbare toetsenNee
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP67

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.