Motorola MTP3500 TETRA portofoon

De Motorola MTP3500 is een robuuste portofoon met de TETRA standaard, geschikt voor een gebruiker die belang heeft bij een aantal geavanceerde functionaliteiten en tegelijkertijd streeft naar eenvoudige bediening. De MTP3500 is uitgevoerd met een groot kleurendisplay met hoge resolutie en ... Lees meer

Belangrijkste functionaliteiten

TETRA digitaal Engelse benaming: TETRA digital

TETRA (Terrestrial Trunked Radio) is een geavanceerde digitale spraaktechnologie die speciaal is ontworpen voor gebruik door openbare veiligheidsdiensten, noodhulpdiensten en andere bedrijfskritische organisaties. Het systeem is ontwikkeld door het European Telecommunications Standards Institute (ETSI). Hierdoor beschikt de Motorola MTP3500 over robuuste en betrouwbare communicatie in veeleisende omstandigheden. TETRA biedt verbeterde geluidskwaliteit, efficiënt spectrumgebruik, geavanceerde functies, en een hoge mate van betrouwbaarheid en beveiliging.

Noodmeldingen (Inbegrepen) Engelse benaming: Emergency

De Motorola MTP3500 is uitgerust met een noodmeldingsfunctie, die eenvoudig kan worden geactiveerd door een vaste oranje noodknop op de portofoon. Wanneer deze knop wordt ingedrukt, wordt er onmiddellijk een noodsignaal verstuurd naar een centrale controlekamer of naar andere teamleden. Het spraakkanaal wordt automatisch opengezet, waardoor directe communicatie mogelijk wordt zonder dat verdere handelingen nodig zijn. Deze functie zorgt ervoor dat gebruikers in gevaarlijke of noodsituaties snel en efficiënt hulp kunnen inroepen en direct kunnen communiceren, waardoor kostbare tijd wordt bespaard in kritieke momenten.

Globaal Positioneringssysteem (GPS) (Inbegrepen) Engelse benaming: Global Positioning System (GPS)

De GPS-functionaliteit van de Motorola MTP3500 verhoogt niet alleen de veiligheid van individuele gebruikers, maar verbetert ook de algehele operationele efficiëntie. Door de real-time locatie van teamleden te bepalen en routes te optimaliseren, kunnen organisaties sneller en effectiever reageren op incidenten en dagelijkse taken.

Bluetooth (Inbegrepen) Engelse benaming: Bluetooth

Met Bluetooth kunnen gebruikers van de Motorola MTP3500 draadloze accessoires, zoals oortjes, microfoons en luidsprekers eenvoudig koppelen. Dit zorgt voor meer bewegingsvrijheid en vermindert de noodzaak voor bekabelde verbindingen. Naast de voordelen voor audio-accessoires biedt Bluetooth ook een uitkomst voor snelle gegevensoverdracht, waardoor het delen van bestanden en andere gegevens efficiënter wordt.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Voor de Motorola MTP3500 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De Motorola MTP3500 is een robuuste portofoon met de TETRA standaard, geschikt voor een gebruiker die belang heeft bij een aantal geavanceerde functionaliteiten en tegelijkertijd streeft naar eenvoudige bediening. De MTP3500 is uitgevoerd met een groot kleurendisplay met hoge resolutie en een beperkt toetsenbord, dat u helpt gemakkelijk door het menu te navigeren. De Motorola MTP3500 zit vol met functionaliteiten zoals GPS en Bluetooth. De portofoon beschikt verder over een trilfunctie, noodmelding, accessoire-connector en de IP67-normering.

De MTP3500 is een professionele portofoon met een aantal handige functionaliteiten. De portofoon beschikt over onderstaande belangrijke kenmerken:

Digitale portofoon

De Motorola MTP3500 is een digitale TETRA portofoon, die een vergunning vereist voor communicatie. De portofoon communiceert middels een VHF-frequentieband en heeft een gewicht van 280 gram. Met het kleurenscherm leest u gemakkelijk alle benodigde informatie af, zoals de resterende batterijduur, het menu en de signaalsterkte. Wilt u liever een uitgebreid toetsenbord? Dan is de Motorola MTP3550 een zeer goede oplossing.

Veiligheid voor de gebruiker

U kunt de mandown functionaliteit instellen, waarmee u de veiligheid verhoogt. Deze functie treedt in werking als de portofoon zich in een verdachte gradenhoek bevindt of op de grond ligt. Andere gebruikers krijgen op dat moment een melding. Ideaal bij uitvoering van werkzaamheden met kans op gevaar. Daarnaast ondersteunt de portofoon diverse hartmonitoren, zodat u uw werknemers nauwlettend in de gaten kunt houden tijdens werkzaamheden in extreem gevaarlijke situaties.

GPS-lokalisering

Middels de ingebouwde GPS-chip in de Motorola MTP3500 kunt u uw medewerkers nauwkeurig traceren. U bent zelfs in staat uw werknemers nauwkeurig te lokaliseren binnen gebouwen met de Bluetooth chip en Bluetooth beacons. Ideaal als de positie van medewerkers van belang is voor werkzaamheden.

Accuduur van 16 uur

De MTP3500 biedt de gebruiker een accuduur van 16 uur met de standaard meegeleverde accu. De portofoon kan dus prima twee werkdagen mee zonder hem op te hoeven laden. Middels de meegeleverde tafellader laadt u hem eenvoudig op. Uiteraard hebben wij verschillende accu’s en laders voor dit model beschikbaar.

Trilalarm

De MTP3500 is voorzien van een trilalarm, als alternatief voor een oproeptoon. Gebruikers worden met een trilalarm discreet gealarmeerd bij het binnenkomen van berichten of spraakoproepen. Erg handig wanneer geluiden niet gewenst zijn in de omgeving van de gebruiker. De trilfunctie kunt u eenvoudig activeren en deactiveren.

Bluetooth verzendknop

Heeft u liever dat de portofoon onder uw kleding wordt gedragen? Dan biedt de Bluetoothverbinding op de MTP3500 uitkomst om gemakkelijk een draadloze push-to-talk (PTT) schakelaar te installeren. U kunt vervolgens de portofoon verborgen houden en met de PTT-schakelaar uw spraakcommunicatie verzenden.

Pakketinhoud

De MTP3500 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola MTP3500 portofoon
Modelnummer(s) MDH62PCF6TZ8AN
Accu Motorola Lithium-ion 1700 mAh accu (NNTN8020A)
Antenne Motorola UHF-antenne (verschillende opties)
Lader Motorola riemclip (HLN9714A)
Draagaccessoire Motorola power adapter (PS000042A32)
Overige Motorola accessoire dustcover
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Motorola MTP3500 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer MTP3500
Productnaam Motorola MTP3500 TETRA portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 124 x 53 x 33,5 mm met standaard 1650 mAh Li-ion accu
Gewicht 280 gram met standaard 1650 mAh Li-ion accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 1950 mAh
Batterij verwijderbaar Ja

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-kleurendisplay
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, menutoetsen
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Ja
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek TETRA digitaal
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 350 - 470 MHz
Zendvermogen Class 3L (1.8W), Class 4 (1W)
Kanaalbandbreedte 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP67
MIL-STD 810 C/D/E/F/G/H

Motorola MTP3500 downloads

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Het complete Motorola Assortiment

Motorola portofoons
Motorola Portofoons

Motorola portofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk portofoons
Motorola Mobilofoons
Motorola Mobilofoons

Motorola mobilofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk mobilofoons
Motorola Netwerken
Motorola Netwerken

Motorola-netwerken zijn ontworpen om mee te schalen met uw organisatie, zodat u zo groot kunt groeien als u wilt.

Bekijk netwerken
SMELT Service & Support
Service & Support

Kies voor Service & Support van SMELT om de uptime en beschikbaarheid van uw producten te garanderen.

Bekijk Service & Support

Alternatieven