Motorola MTP3250

TETRA huur portofoon
Breng uw communicatie naar een hoger niveau met de Motorola MTP3250 portofoon. Dit huurapparaat biedt een groot kleuren display, een volledig toetsenbord en de flexibiliteit om in grote TETRA netwerken te functioneren of standalone voor directe portofoon naar portofoon communicatie. Met een indrukwekkende gel... Lees meer

Direct een huur offerte aanvragen

Bij SMELT begrijpen we dat elke communicatiebehoefte uniek is. Elk verhuurproject wordt zorgvuldig afgestemd op uw wensen en kent zijn eigen prijzen. Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan en ervaar de kwaliteit en expertise van SMELT.

Omschrijving

Breng uw communicatie naar een hoger niveau met de Motorola MTP3250 portofoon. Dit huurapparaat biedt een groot kleuren display, een volledig toetsenbord en de flexibiliteit om in grote TETRA netwerken te functioneren of standalone voor directe portofoon naar portofoon communicatie. Met een indrukwekkende geluidskwaliteit, een waterdichte IP67-behuizing en een krachtige accu garandeert de MTP3250 betrouwbare communicatie voor elke taak.

Wat is Inbegrepen?

SMELT levert de MTP3250 in een huurpakket met een krachtige standaard 1700mAh accu, antenne en riemclip. Bij de huur van meer dan 4 portofoons uit de MTP3000-serie leveren we een handige 6-voudige multilader in plaats van een enkelvoudige desktoplader. Daarnaast bieden we diverse optionele toebehoren die u kunt huren, zoals oortjes, draagtassen, headsets en een handmicrofoon.

Reserveringen en Beschikbaarheid

De MTP3250 is beschikbaar voor zowel korte als langere huurperioden. We kunnen de portofoon programmeren op uw eigen frequenties of op de huurfrequenties van SMELT. We raden echter aan om van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

SMELT: Uw Partner in Professionele Communicatieoplossingen

SMELT is meer dan een leverancier. Wij zijn uw partner in betrouwbare en efficiënte communicatie. Of u nu op zoek bent naar een enkele portofoon of een groot netwerk, wij staan klaar om u te helpen.

Frequentie Vergunning

Om de MTP3250 te gebruiken, is een TETRA-frequentie vereist. Frequenties in Nederland worden beheerd door het Agentschap Telecom. Als u al over een eigen TETRA-frequentie beschikt en deze wilt gebruiken met de MTP3250, neem dan contact op met onze verhuurafdeling om de mogelijkheden en kosten te bespreken. U kunt ook gebruik maken van de TETRA verhuurfrequenties van SMELT.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het huren van de MTP3250 of andere portofoons? Neem gerust contact op met onze verhuurafdeling of vraag direct online een offerte aan.

Reserveer Nu

Neem de eerste stap naar naadloze communicatie. Reserveer de Motorola MTP3250 vandaag nog en ervaar het verschil met SMELT.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Pakketinhoud

Wanneer u een Motorola MTP3250 TETRA huur portofoon bij SMELT huurt, dan wordt deze standaard geleverd met de onderstaande artikelen.

Productnaam Motorola MTP3250
Accu 1650 mAh Lithium-ion Motorola accu
Antenne Standaard Motorola UHF antenne
Lader Motorola standaard enkelvoudige lader of multilader
Draagaccessoire Standaard Motorola riemclip
Documentatie Verkorte handleiding

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer Dry-Hire-MTP3250
Productnaam Motorola MTP3250 TETRA huur portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 124 x 53 x 33,5 mm met standaard 1650 mAh Lithium-ion accu
Gewicht 280 gram met standaard 1650 mAh Lithium-ion accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Motorola lithium-ion 1650 mAh accu type NNTN8020A
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 16 uur

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-kleurendisplay
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, volwaardig
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Ja
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek TETRA digitaal
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 440 - 470 MHz
Zendvermogen Class 3L (1.8W), Class 4 (1W)
Kanaalbandbreedte 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP67
MIL-STD MIL-STD 810 C/D/E/F/G

Direct een huur offerte aanvragen

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen