Motorola MTP3200

TETRA huur portofoon
SMELT biedt de Motorola MTP3200, een betrouwbaar en robuust lid van de MTP3000-serie, aan als tijdelijke communicatieoplossing. Deze professionele TETRA-portofoon staat bekend om zijn uitmuntende geluidskwaliteit, IP67-beschermingsgraad, krachtige batterij en kleurenscherm, en is uitgerust met GPS. De MTP3200... Lees meer

Direct een huur offerte aanvragen

Bij SMELT begrijpen we dat elke communicatiebehoefte uniek is. Elk verhuurproject wordt zorgvuldig afgestemd op uw wensen en kent zijn eigen prijzen. Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan en ervaar de kwaliteit en expertise van SMELT.

Omschrijving

SMELT biedt de Motorola MTP3200, een betrouwbaar en robuust lid van de MTP3000-serie, aan als tijdelijke communicatieoplossing. Deze professionele TETRA-portofoon staat bekend om zijn uitmuntende geluidskwaliteit, IP67-beschermingsgraad, krachtige batterij en kleurenscherm, en is uitgerust met GPS. De MTP3200 is beschikbaar voor zowel korte als lange huurperiodes en wordt voorgeprogrammeerd geleverd op onze eigen TETRA verhuurfrequenties of op uw eigen TETRA-frequenties.

Basis Pakket

Bij het huren van een Motorola MTP3200 wordt deze standaard geleverd met een krachtige accu, antenne, riemclip en oplader. Bij het huren van vier of meer MTP3200 of andere portofoons uit de MTP3000-serie levert SMELT een multilader in plaats van een enkelvoudige lader, waardoor het mogelijk is om zes portofoons tegelijkertijd op te laden.

Optionele Accessoires

Naast de portofoon kunt u bij SMELT diverse optionele accessoires huren, zoals reservebatterijen, oortjes, een headset of handmicrofoon, om uw communicatie nog efficiënter te maken.

Frequentie Vergunning

De Motorola MTP3200 werkt uitsluitend op een TETRA-frequentie. Als u niet over een eigen TETRA-frequentie beschikt, kunt u gebruik maken van de verhuurfrequenties van SMELT. Raadpleeg onze verhuurafdeling voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten. Als u tijdelijk meer capaciteit of een groter TETRA-bereik nodig heeft, kunt u overwegen een TETRA-basisstation te huren. Neem contact op met onze verhuurafdeling voor meer informatie over het tijdelijk huren van TETRA-communicatiemiddelen.

Contact

Heeft u vragen over het huren van de MTP3200 of andere communicatieapparatuur, neem dan contact op met onze verhuurafdeling of vraag direct online een offerte aan. Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren over de beste oplossingen voor uw tijdelijke communicatiebehoeften.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Pakketinhoud

Wanneer u een Motorola MTP3200 TETRA huur portofoon bij SMELT huurt, dan wordt deze standaard geleverd met de onderstaande artikelen.

Productnaam Motorola MTP3200
Accu 1650 mAh Lithium-ion Motorola accu
Antenne Standaard Motorola UHF antenne
Lader Motorola standaard enkelvoudige lader of multilader
Draagaccessoire Standaard Motorola riemclip
Documentatie Verkorte handleiding

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer Dry-Hire-MTP3200
Productnaam Motorola MTP3200 TETRA huur portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 124 x 53 x 33,5 mm met standaard 1650 mAh Lithium-ion accu
Gewicht 280 gram met standaard 1650 mAh Lithium-ion accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Motorola Lithium-ion 1650 mAh accu
Batterij verwijderbaar Ja

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-kleurendisplay
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, menutoetsen
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Ja
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek TETRA digitaal
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 350 - 470 MHz
Zendvermogen Class 3L (1.8W), Class 4 (1W)
Kanaalbandbreedte 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP67
MIL-STD MIL-STD 810 C/D/E/F/G

Direct een huur offerte aanvragen

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen