Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola MTP3200 huren

De MTP3200 uit de MTP3000 serie van Motorola is een robuuste en zeer betrouwbare TETRA portofoon, welke u kunt huren voor uw tijdelijke communicatie behoefte. De Motorola MTP3200 is een professionele beschikt onder andere over een uitstekende geluidsprestatie, IP67 normering, krachtige accu en full color display en GPS. De Motorola MTP3200 is te huur bij SMELT voor  kortere en langere periodes en wordt geprogrameerd afgeleverd op onze eigen TETRA verhuur frequenties of uw eigen TERA  frequenties. Voor meer informatie over het huren van deze of andere portofoons kunt u contact opnemen met onze verhuurafdeling of vraag direct online een offerte aan.

Huren op maat

Huren op maat bij SMELT houdt in dat u bepaald voor hoe lang u de portofoons huurt en betaald alleen voor de dagen dat u de portofoons daadwerkelijk nodig heeft. Lees alles over onze verhuur mogelijkheden op onze speciale verhuur pagina.

Waarom huren bij SMELT?

 • Professionele portofoons
 • ATEX en non ATEX apparatuur
 • Deskundig advies
 • Offerte op maat
 • Afhalen op 2 locaties
 • Bezorging op locatie

  20 jaar ervaring

  Ruim 20 jaar ervaring in portofoonverhuur.

  Portofoons huren en meer

  Huren van o.a. basisposten en portofoonnetwerken.

  Landelijke verhuurder

  Wij verhuren door het hele land.

  Omschrijving

  Als u een Motorola MTP3200 TETRA portofoon bij SMELT huurt dan wordt deze standaard geleverd met een krachtige accu, antenne, riemclip en een lader. Huurt u 4 of meer MTP3200 of andere portofoons uit de MTP3000-serie van Motorola dan zal SMELT i.p.v. een enkelvoudige lader een multilader leveren. Met een multilader laad u eenvoudig 6 portofoons gelijktijdig op. Naast de portofoon kunt u geselecteerde  toebehoren optioneel bij huren zoals reserve batterijen,  oortjes, headset of een handmicrofoon.

  Frequentie vergunning

  De Motorola MTP3200 portofoon uit het TETRA verhuur assortiment van SMELT werkt enkel en alleen met een TETRA frequentie. Beschikt u niet over een eigen TETRA frequentie dan is het mogelijk de verhuur frequenties van SMELT te gebruiken. Informeer bij onze verhuurafdeling naar de mogelijkheden en kosten. Wanneer u tijdelijk meer capaciteit of een grotere TETRA bereik nodig bent dan is het huren van een TETRA base station wellicht een juiste keuze, informeer bij onze verhuurafdeling naar de mogelijkheden van het tijdelijk inhuren van TETRA communicatie middelen.

  Standaard geleverd met:

  Naam portofoon Motorola MTP3200 portofoon
  Antenne Standaard Motorola UHF antenne
  Accu 1700 mAh Motorola accu
  Draag accessoire Standaard Motorola riemclip
  Lader Motorola standaard enkelvoudige lader of multilader
  Documentatie Verkorte handleiding

  OPTIONELE ACCESSOIRES

  Portofoon oortje

  Huur een portofoon oortje zoals een security oortje of c-haak bij uw portofoon voor extra draagcomfort en discretie.

  Portofoon handmicrofoon

  Huur een handmicrofoon bij uw portofoon met of zonder luister oortje zodat u de portofoon niet telkens hoeft vast te pakken.

  Reserve accu

  Huur een reserve accu en voorkom dat u met een lege accu komt te zitten tijdens de werkzaamheden

  Multilader bij verhuur Standaard met een handige multilader Huurt u 4 portofoons of meer!
  Dan leveren wij er standaard een handige 6 voudige multilader bij. Hiermee kunt u tot wel 6 portofoons gelijktijdig opladen middels één stopcontact aansluiting.

  Andere portofoons welke wij verhuren

  U kunt bij ons terecht voor het inhuren van analoge, digitale, tetra en ATEX portofoons alsmede accessoires en infrastructuur.