Motorola MOTOTRBO R7 DMR portofoon series

De Motorola MOTOTRBO R7 is een robuuste digitale portofoon welke leverbaar is in 3 uitvoeringen. De Motorola R7 is te gebruiken in de analoge (FM) en digitale (DMR) mode en is leverbaar voor de VHF en UHF-frequentieband. De MOTOTRBO R7 is uitgerust met de moder... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Voor de Motorola MOTOTRBO R7 Series portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Meer informatie over zendvergunningen en frequenties, kunt u lezen in ons blog;

Omschrijving

De Motorola MOTOTRBO R7 is een robuuste digitale portofoon welke leverbaar is in 3 uitvoeringen. De Motorola R7 is te gebruiken in de analoge (FM) en digitale (DMR) mode en is leverbaar voor de VHF en UHF-frequentieband. De MOTOTRBO R7 is uitgerust met de modernste functionaliteiten en beschikt over een groot helder kleurscherm zodat de gebruiker instaat is eenvoudig informatie tot zich te nemen. Het geluid van de Motorola R7 is helderder dan ooit, zodat u luid en duidelijk wordt gehoord en uw boodschap uitstekend over kunt brengen naar uw team. De R7 Series van Motorola worden gezien als de opvolger van de digitale Motorola DP4400 portofoons en zijn ontworpen voor uw communicatie behoefte voor nu en in de toekomst.

Motorola MOTOTRBO R7 series

De MOTOTRBO R7 is een robuuste en digitale DMR-portofoon welke verkrijgbaar is in 3 uitvoeringen: Zo is er de MOTOTRBO R7 FKP mét display en volledig toetsenbord, de MOTOTRBO R7 NKP welke uitgevoerd is zonder display en zonder toetsenbord en de MOTOTRBO R7a NKP de meest eenvoudige uitvoering welke qua uiterlijk gelijk is aan de R7 NKP maar enkel uitgevoerd is met alleen de basisfunctionaliteiten.

Portofoon functionaliteiten

De R7 van Motorola uit het MOTOTRBO-assortiment is uitgerust met de meest modernste functionaliteiten welke u kunt vinden in een portofoon. Naast de standaard functionaliteiten als noodknop, kanaal aanduiding, prioriteiten scan, IMPRES-audio, lone worker en verbeterde privacy zijn er voor de MOTOTRBO R7 optionele functionaliteiten los verkrijgbaar. Zo bent u instaat om via licenties extra functionaliteiten te activeren zoals mandown, AES256 encryptie, indoor en outdoor locatiediensten, geïntegreerde Wi-Fi en IMPRES-batterij management. Niet alle extra functionaliteiten zijn te activeren op de 3 uitvoeringen, neem contact op met SMELT voor de mogelijkheden en wensen van uw Motorola MOTOTRBO R7 portofoon.

Motorola IMPRES-audiotechnologie

Met de nieuwste Motorola IMPRES-audiotechnologie in de MOTOTRBO R7 bent u er zeker van dat de gespreken helder en duidelijk te horen zijn over uw netwerk. De adaptieve dubbele microfoons in de Motorola R7 zorgen voor een ongelooflijke ruisonderdrukking zodat iedereen verstaanbaar blijft, ook wanneer uw werknemers naast luidruchtige machines staan. De intelligente audio bewaakt naast achtergrondgeluiden ook het audiovolume en past deze automatisch aan zodat u dat niet hoeft te doen. Staat u dicht bij een collega? Dan zorgt de IMPRES-audiotechnologie ervoor dat de microfoons van de portofoons niet op elkaar storen.

Ontworpen om duurzaam te zijn

De MOTOTRBO R7 Series zijn gecertificeerd volgens IP66- en IP68-normen waardoor de R7-portofoons volledig stofdicht zijn en worden beschermd tegen onderdompeling in water tot 2 meter diep gedurende 2 uur, evenals hogedrukwaterstralen vanuit elke richting. De behuizing is speciaal ontworpen voor de medische industrie om schade door ontsmettingsmiddelen te weerstaan, zodat uw portofoon jarenlang meegaat bij gebruik en reiniging met ontsmettingsmiddelen. Het kleurenscherm is robuust gemaakt voor schokbestendigheid en biedt bescherming tegen vallen en stoten. De MOTOTRBO R7-portofoons zijn naast de standaarduitvoeringen verkrijgbaar met de hoge TIA-4950 certificering, zodat u ze kunt gebruiken in explosieveilige omgevingen.

Motorola MOTOTRBO R7 accessoires

Motorola heeft voor de MOTOTRBO R7 diverse accessoires beschikbaar zo is er ruime keuze uit bedraade en draadloze audio-accessoires. Middels het Bluetooth 5.2 protocol heeft u in combinatie met de R7 van Motorola toegang tot snelle en veilige draadloze audio connectiviteit. De slanke GCAI-mini audioconnector verbeterd de draagbaarheid bij bedraade audio-accessoires. Naast audio-accessoires zijn er ook diverse laadmogelijkheden en verkrijgbaar zodat uw MOTOTRBO R7 portofoon opgeladen is wanneer u hem nodig hebt. Met de multiladers van Motorola kunt u eenvoudig één tot zes portofoon batterijen tegelijk opladen, zodat u portofoons klaarstaan voor de volgende dienst. De diverse draagaccessoires welke Motorola beschikbaar heeft voor de MOTOTRBO R7 zorgen ervoor dat uw team handsfree kan werken en volledig geconcentreerd kan blijven bij het werk.

Pakketinhoud

De MOTOTRBO R7 Series van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam MOTOTRBO R7 FKP
MOTOTRBO R7 NKP
MOTOTRBO R7A NKP
Accu Motorola PMNN4807 2200 mAH Slim IMPRES accu (verschillende opties)
Antenne Motorola VHF of UHF antenne (verschillende opties)
Lader Motorola enkelvoudige of multilader
Draagaccessoire Motorola PMLN7008A riemclip
Overige Motorola PMHN4429A dust cover
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer MOTOTRBO R7 Series
Productnaam Motorola MOTOTRBO R7 DMR portofoon series

Afmeting en gewicht

Afmeting 132 x 56 x 35 mm inclusief standaard accu (R7 FKP)
132 x 56 x 31 mm inclusief standaard accu (R7 NKP & R7A NKP)
Gewicht 316 gram inclusief standaard accu (R7 FKP)
289 gram inclusief standaard accu (R7 NKP & R7A NKP)

Batterij eigenschappen

Batterij Type Motorola PMNN4807 2200 mAh Lithium-ion IMPRES accu
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 19 uur in digitale stand

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-kleurendisplay
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, volwaardig
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Ja
Bluetooth Ja
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie UHF 400 - 527 MHz, VHF 136 - 174 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 20 kHz, 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP68
MIL-STD MIL-STD 810D en E

Downloads

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Het complete Motorola Assortiment

Motorola Portofoons
Motorola Portofoons

Motorola portofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk portofoons
Motorola Mobilofoons
Motorola Mobilofoons

Motorola mobilofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk mobilofoons
Motorola netwerken
Motorola Netwerken

Motorola-netwerken zijn ontworpen om mee te schalen met uw organisatie, zodat u zo groot kunt groeien als u wilt.

Bekijk netwerken
Motorola Service & Support
Service & Support

Kies voor Service & Support van SMELT om de uptime en beschikbaarheid van uw Motorola-producten te garanderen.

Bekijk Service & Support

Alternatieven