Motorola MOTOTRBO R2 DMR portofoon

De Motorola MOTOTRBO R2 is een geavanceerde digitale portofoon die is ontworpen voor een breed scala aan professionele toepassingen, waaronder beveiliging, evenementenbeheer, transport, logistiek en constructie. Met zijn geavanceerde functies en robuuste constructie biedt de MOTOTRBO R2 ee... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Voor de Motorola MOTOTRBO R2 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Meer informatie over zendvergunningen en frequenties, kunt u lezen in ons blog;

Omschrijving

De Motorola MOTOTRBO R2 is een geavanceerde digitale portofoon die is ontworpen voor een breed scala aan professionele toepassingen, waaronder beveiliging, evenementenbeheer, transport, logistiek en constructie. Met zijn geavanceerde functies en robuuste constructie biedt de MOTOTRBO R2 een betrouwbare en efficiënte communicatieoplossing voor gebruikers die werkzaam zijn in veeleisende omgevingen. De MOTOTRBO R2 is zowel analoog als digitaal compatibel en voldoet aan de DMR-standaard, waardoor deze portofoon naadloos kan integreren met bestaande analoge systemen.

De Motorola MOTOTRBO R2 is uitgerust met krachtige functies die zorgen voor een betrouwbare en heldere communicatie. Met 64 kanalen biedt de portofoon een groot capaciteit en kan hij gemakkelijk worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. Twee programmeerbare knoppen maken het mogelijk om snel en gemakkelijk toegang te krijgen tot de meest gebruikte functies. De Voice Announcement-functie zorgt voor handsfree bediening en biedt ook feedback over de status van de portofoon, zoals het kanaal en de batterijduur. Pre-geprogrammeerde tekstberichten zijn ook beschikbaar voor snelle en eenvoudige communicatie. De Home Channel Reminder-functie herinnert de gebruiker aan het belangrijkste kanaal en vermindert de kans op onbedoelde communicatie op andere kanalen. De MOTOTRBO R2 heeft dezelfde 2 pin audio connector als de DP1400 van Motorola waardoor er veel audio accessoires verkrijgbaar zijn voor deze digitale portofoon. Daarnaast kunnen de laders van de DP1400 ook gebruikt worden op dit toestel waardoor huidige gebruikers van de Motorola DP1400, dit toestel eenvoudig kunnen opnemen in hun portofoon vloot.

Duurzaam en robuust ontwerp

De Motorola MOTOTRBO R2 is gebouwd om bestand te zijn tegen de uitdagingen van veeleisende werkomgevingen. Met een IP55-classificatie voor stof- en waterbestendigheid kan de portofoon gemakkelijk worden gebruikt in omgevingen met hoge luchtvochtigheid, stof of vuil. Het stevige ontwerp biedt ook bescherming tegen vallen en stoten, waardoor de portofoon langdurig meegaat en in staat is om bestand te zijn tegen de ontberingen van dagelijks intensief gebruik.

MOTOTRBO R2 met geavanceerde functies voor verbeterde communicatie

De Motorola MOTOTRBO R2 biedt geavanceerde functies om de communicatie te verbeteren en het gebruiksgemak te vergroten. Met de interne Voice Operated Transmission (VOX) kan de gebruiker handsfree communiceren zonder de noodzaak van een externe microfoon. SINC+ noise suppression vermindert achtergrondgeluiden en biedt heldere communicatie, zelfs in luidruchtige omgevingen. De Automatic Gain Control-functie past automatisch het volume aan om ervoor te zorgen dat de gebruiker altijd duidelijk kan horen, ongeacht het omgevingsgeluid. De Transmit Interrupt-functie maakt het mogelijk om een belangrijk bericht te verzenden, zelfs als andere gebruikers bezig zijn met hun communicatie, waardoor de efficiëntie van de communicatie wordt verhoogd. Met de Remote Monitor-functie kunnen supervisors op afstand meeluisteren met de communicatie van de gebruiker, waardoor de veiligheid en beveiliging op de werkvloer wordt verbeterd.

Optionele verbeterde privacy

De Motorola MOTOTRBO R2 biedt ook een optionele verbeterde privacyfunctie, die encryptie gebruikt om de communicatie te beschermen tegen onbevoegde toegang. Dit is vooral belangrijk voor gebruikers die werken met gevoelige informatie of in omgevingen waar privacy en beveiliging van essentieel belang zijn.

De Motorola MOTOTRBO R2 is ontworpen voor professionals in verschillende sectoren, waaronder beveiliging, evenementenbeheer, transport, logistiek en constructie. De portofoon is ideaal voor gebruikers die werkzaam zijn in veeleisende omgevingen waar betrouwbare communicatie van vitaal belang is. Met zijn duurzame en robuuste constructie en geavanceerde functies biedt de MOTOTRBO R2 een betrouwbare en efficiënte communicatieoplossing voor een breed scala aan toepassingen.

Pakketinhoud

De MOTOTRBO R2 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam MOTOTRBO R2
Modelnummer(s) MDH11YDC9JA2AN MOTOTRBO R2 UHF
MDH11YDC9JC2AN MOTOTRBO R2 UHF Analoog
MDH11JDC9JA2AN MOTOTRBO R2 VHF
MDH11JDC9JC2AN MOTOTRBO R2 VHF Analoog
Accu Motorola PMNN4598 2300 mAH High capacity accu (verschillende opties)
Antenne Motorola VHF of UHF antenne (verschillende opties)
Lader Motorola enkelvoudige of multilader
Draagaccessoire Motorola PMLN4651 riemclip
Overige Motorola dust cover
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Algemene functionaliteiten

Analoog en/of digitaal Engelse benaming: Analog and/or digital

Deze functie maakt het mogelijk om de portofoon te gebruiken in zowel digitale als analoge modi, waardoor er meer flexibiliteit is in communicatiemethoden. Je kunt moeiteloos schakelen tussen de twee modi, afhankelijk van je operationele behoeften.

Analoog en/of digitaal
Analoog/Digitaal
Voldoet aan DMR-normen Engelse benaming: DMR standards compliant

Het apparaat voldoet aan de normen voor Digital Mobile Radio (DMR), ontwikkeld door ETSI (European Telecommunications Standards Institute). Dit zorgt voor hoogwaardige, betrouwbare digitale communicatie voor zakelijke en industriële gebruikers.

Voldoet aan DMR-normen
Ja
Spraak en/of data Engelse benaming: Voice and/or data

Het apparaat kan zowel spraak- als databerichten verzenden. Dit is bijzonder nuttig voor diverse communicatiebehoeften, zoals het verzenden van GPS-locaties of tekstinformatie terwijl ook spraakcommunicatie wordt onderhouden.

Spraak en/of data
Spraak/Data
Voorgeprogrammeerde tekstberichten Engelse benaming: Pre-programmed text messaging

Deze functie stelt gebruikers in staat om tekstberichten te verzenden die vooraf zijn geprogrammeerd in de portofoon. Handig voor snelle en standaardreacties en draagt bij aan het stroomlijnen van communicatie.

Voorgeprogrammeerde tekstberichten
Inbegrepen
Spraak aankondiging Engelse benaming: Voice announcement

Ook bekend als spraakmeldingen, biedt deze functie hoorbare aankondigingen voor specifieke statussen of -handelingen, wat de bewustwording van de gebruiker verhoogt zonder visuele aandacht voor het apparaat te vereisen.

Spraak aankondiging
Inbegrepen
Tekst naar spraak Engelse benaming: Text to speech (TTS)

De tekst naar spraak technologie zet tekstberichten om in hoorbare spraak, wat handsfree berichtconsumptie mogelijk maakt.

Tekst naar spraak
Optioneel
Herinnering thuiskanaal Engelse benaming: Home channel reminder

Als het toestel een bepaalde tijd niet op het aangewezen thuiskanaal staat, zal deze functie de gebruiker een herinnering geven om terug te keren naar het primaire kanaal.

Herinnering thuiskanaal
Inbegrepen
Prioriteitsscan Engelse benaming: Priority scan

Hiermee kan het apparaat meerdere kanalen scannen, maar geeft prioriteit aan een specifieke. Wanneer dat prioriteitskanaal actief wordt, schakelt het apparaat er automatisch naar over.

Prioriteitsscan
Inbegrepen
Dubbele prioriteitsscan Engelse benaming: Dual priority scan

Vergelijkbaar met Prioriteitsscan maar maakt de prioritering van twee kanalen mogelijk, voor meer flexibiliteit in het monitoren van belangrijke communicatie.

Dubbele prioriteitsscan
Inbegrepen
Late toetreding Engelse benaming: Late entry

Deze functie maakt het mogelijk voor gebruikers om deel te nemen aan een lopende groepsgesprek, zelfs als ze daar vanaf het begin niet aan hebben deelgenomen, zodat ze snel belangrijke communicatie kunnen inhalen.

Late toetreding
Inbegrepen
Ongewenst kanaal verwijderen Engelse benaming: Nuisance channel delete

Verwijdert tijdelijk minder belangrijke of afleidende kanalen uit de scanlijst om de focus op prioriteitskanalen te vergroten.

Ongewenst kanaal verwijderen
Inbegrepen
Interne spraakgestuurde transmissie (VOX) Engelse benaming: Internal voice operated transmission (VOX)

Als deze is ingeschakeld, detecteert de VOX-functie wanneer de gebruiker spreekt en zal automatisch beginnen met uitzenden zonder dat er handmatig knoppen hoeven te worden ingedrukt.

Interne spraakgestuurde transmissie (VOX)
Inbegrepen

Veiligheid functionaliteiten

Aleenwerker Engelse benaming: Lone worker

Een geautomatiseerd systeem dat periodiek controleert of de gebruiker reageert. Als de gebruiker niet reageert op deze periodieke meldingen, start het apparaat een noodproces om hun veiligheid te garanderen.

Alleenwerker
Inbegrepen
Basis privacy Engelse benaming: Basic privacy

Maakt gebruik van 16-bits encryptietechnologie om basale bescherming te bieden tegen ongeautoriseerd afluisteren van uw communicatie.

Basis privacy
Inbegrepen
Verhoogde privacy Engelse benaming: Enhanced privacy

Maakt gebruik van 40-bits encryptie voor een nog robuustere en veiligere bescherming tegen ongeautoriseerde toegang tot uw communicatie.

Verhoogde privacy
Optioneel
Zendonderbreking (decoderen) Engelse benaming: Transmit interrupt (decode)

Stelt het apparaat in staat om zijn uitzendingen te laten onderbreken door hoger geprioriteerde signalen van andere toestellen, waardoor essentiële communicatie doorkomt.

Zenderonderbreking (decoderen)
Inbegrepen
Zendonderbreking (coderen) Engelse benaming: Transmit interrupt (encode)

Stelt het apparaat in staat om de uitzendingen van andere toestellen te onderbreken, zodat kritieke berichten lopende communicatie kunnen overschrijven.

Zenderonderbreking (coderen)
Inbegrepen
Noodmeldingen Engelse benaming: Emergency

Het apparaat heeft de mogelijkheid om een gestructureerd noodoproep proces te starten, wat zorgt voor een snelle reactie in kritieke omstandigheden.

Noodmeldingen
Inbegrepen
Noodzoektoon Engelse benaming: Emergency search tone

Bij het betreden van de noodmodus zal het apparaat een luid akoestisch alarm laten horen om nabijgelegen personeel te waarschuwen.

Noodzoektoon
Inbegrepen
Externe monitor Engelse benaming: Remote monitor

Het apparaat kan op afstand de microfoon van een andere toestel activeren om de situatie te kunnen monitoren.

Externe monitoring
Inbegrepen
Uitschakelen/inschakelen Engelse benaming: Radio disable/enable

Stelt het apparaat in staat om op afstand een andere toestel uit te schakelen en vervolgens opnieuw in te schakelen, wat extra controle biedt over de communicatieapparatuur.

Uitschakelen/Inschakelen
Inbegrepen

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer MOTOTRBO R2
Productnaam Motorola MOTOTRBO R2 DMR portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 124.46 x 55.88 x 33.02 mm inclusief standaard accu PMNN4600
Gewicht 260.81 gram inclusief standaard accu PMNN4600

Batterij eigenschappen

Batterij Type Motorola PMNN4598 2300 mAH High capacity accu
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 22 uur in digitale stand

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Toetsenbord Nee
Noodknop Nee
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog, DMR digitaal
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie UHF 400 - 480 MHz, VHF 136 - 174 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP55
MIL-STD MIL-STD 810C, D, E, F, G, H

Downloads

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Motorola MOTOTRBO R2 is compatible met onderstaande accessoires

Het complete Motorola Assortiment

Motorola Portofoons
Motorola Portofoons

Motorola portofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk portofoons
Motorola Mobilofoons
Motorola Mobilofoons

Motorola mobilofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk mobilofoons
Motorola netwerken
Motorola Netwerken

Motorola-netwerken zijn ontworpen om mee te schalen met uw organisatie, zodat u zo groot kunt groeien als u wilt.

Bekijk netwerken
SMELT Service & Support
Service & Support

Kies voor Service & Support van SMELT om de uptime en beschikbaarheid van uw producten te garanderen.

Bekijk Service & Support

Alternatieven