Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola MDRLN6561B

De Motorola MDRLN6561B is een Bluetooth handmicrofoon zodat u draadloos kunt communiceren en zo uw aandacht gericht kunt houden op uw taken. De Bluetooth handmicrofoon legt u ergens op een plek in de buurt neer waarna u kunt communiceren zonder deze in de hand of in uw jaszak etc. hoeft te hebben. Het koppelproces is zeer eenvoudig middels de Bluetooth technologie waardoor deze accessoire van Motorola een ideaal communicatiemiddel is naast uw bestaande apparatuur. De Bluetooth handmicrofoon heeft een bereik van 10 meter en weegt slechts 158 gram, dus zeker geen zware belasting. Het opladen duurt 3 uur waarna u maar liefst 3 tot 13 uur kunt communiceren, afhankelijk van het intensieve gebruik. Hij is verder voorzien van de IP55 normering wanneer u het stofkapje gesloten hebt, zodat u in stoffige omgevingen geen kans op schade oploopt. Wanneer u liever discreet wilt communiceren, kunt u zelfs een eenvoudig oortje aansluiten zodat het gesprek niet openbaar te horen is. Deze handmicrofoon van Motorola is geschikt voor de Motorola DP3441e, Motorola DP3661e, Motorola SL4000, Motorola SL4010, Motorola SL4000e en de Motorola SL4010e.

Accessoire kenmerken van de Motorola MDRLN6561B

MerkMotorola
ArtikelnummerMDRLN6561B
ProductnaamMotorola MDRLN6561B
Accessoire typeBluetooth handmicrofoon
Audio typeAudio adapter
Geschikt voor modellenMotorola DP3441e, Motorola DP3661e, Motorola SL4000, Motorola SL4000e, Motorola SL4010, Motorola SL4010e

Accessoire specificaties van de Motorola MDRLN6561B

Verzenden en ontvangenZenden en ontvangen
KleurZwart
Push to TalkJa, op handmicrofoon
Externe audioaansluitingJa, 3,5 mm
VolumeknopJa
Geïntegreerde bluetoothJa
Programmeerbare toetsenNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP55

Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Verhuur en lease