Motorola LEX L11 LTE portofoon

De Motorola LEX L11 portofoon heeft de unieke uitstraling van een smartphone met zijn slanke en gestroomlijnde design. De portofoon kan heldere foto’s maken door de ingebouwde focuscamera van maar liefst 13 megapixels en LED-flitser. Verder is de portofoon makkelijk in gebruik door zijn ... Lees meer

Belangrijkste functionaliteiten

4G / LTE Engelse benaming: 4G / LTE

De Motorola LEX L11 maakt gebruik van 4G/LTE-technologie om betrouwbare en snelle draadloze communicatie te bieden. LTE, wat staat voor Long Term Evolution, is een standaard voor draadloze breedbandcommunicatie voor mobiele apparaten en dataterminals. 4G/LTE-netwerken bieden uitgebreide dekking, zowel in stedelijke als in landelijke gebieden.

Noodmeldingen (Inbegrepen) Engelse benaming: Emergency

De Motorola LEX L11 is uitgerust met een noodmeldingsfunctie, die eenvoudig kan worden geactiveerd door een vaste oranje noodknop op de portofoon. Wanneer deze knop wordt ingedrukt, wordt er onmiddellijk een noodsignaal verstuurd naar een centrale controlekamer of naar andere teamleden. Het spraakkanaal wordt automatisch opengezet, waardoor directe communicatie mogelijk wordt zonder dat verdere handelingen nodig zijn. Deze functie zorgt ervoor dat gebruikers in gevaarlijke of noodsituaties snel en efficiënt hulp kunnen inroepen en direct kunnen communiceren, waardoor kostbare tijd wordt bespaard in kritieke momenten.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola LEX L11 portofoon heeft de unieke uitstraling van een smartphone met zijn slanke en gestroomlijnde design. De portofoon kan heldere foto’s maken door de ingebouwde focuscamera van maar liefst 13 megapixels en LED-flitser. Verder is de portofoon makkelijk in gebruik door zijn luide en heldere audio, multifunctionele touchscreen en lange batterijduur. Dankzij de duurzame constructie weegt de portofoon slechts 260 gram. Verder is het display beschermd tegen beschadiging door het speciale Gorilla Glass. De robuuste behuizing is stofvrij en dompelwaterdicht.

Met de nieuwste features gaat deze Motorola LEX L11 verder dan de normale portofoon. Met zijn verschillende smartphonefuncties is deze portofoon ideaal voor uitgebreide communicatie door middel van geluidsopnames, foto’s en video’s.

Smartphonedesign met 5,0 inch touchscreen

De Motorola LEX L11 heeft het unieke design en karakter van een smartphone. De portofoon is daarnaast makkelijk in gebruik door zijn moderne, multifunctionele touchscreen van 5,0 inch met 720 x 1280 WVGA-resolutie. De portofoon draait op Android 7.1 Nougat en is daardoor uit te breiden met extra apps die verkrijgbaar zijn via de Google Play Store.

Veilig voor u en uw team

De LEX L11 biedt beveiligingsfuncties die de communicatie beschermen. Het SMP-platform voorkomt dat buitenstaanders toegang krijgen tot dezelfde spraak-communicatie. De portofoon stelt u instaat om verbinding te leggen over Wi-Fi en 4G/LTE in combinatie met een bestaand portofoonnetwerk. Dankzij de geïntegreerde noodknop meld u direct en snel een calamiteit.

Hoge audiokwaliteit

Met de dubbele luidsprekers van hoge kwaliteit aan de voorzijde, kunt u inkomende gesprekken uitstekend horen. De portofoon onderdrukt in hoge mate achtergrondgeluid en ruis, waar u ook bent. Dankzij de drievoudige microfoon is er sprake van een superieure spraakkwaliteit.

Ingebouwde camera voor en achter

Met deze portofoon is het mogelijk om heldere en duidelijke foto’s te maken. De portofoon is uitgerust met een camera aan de voorzijde van 8 megapixel en een camera aan de achterzijde van 13 megapixel met LED-flitser, autofocus en zoomfunctie.

Programmeren is mogelijk

Op het apparaat zitten twee programmeerbare functietoetsen, die u via programmeersoftware geheel naar eigen wens kunt inrichten. Zo kunt u de functionaliteiten van de portofoon uitbreiden.

Beschermd tegen mogelijke schade

De LEX L11 is ontworpen voor constant gebruik in zware, meedogenloze omgevingen. U hoeft zich geen zorgen te maken over regen, stof, extreme temperaturen, batterijduur of zelfs een incidentele val. Robuust en duurzaam maar toch gestroomlijnd en slank; u kunt erop rekenen dat de LEX L11 presteert wanneer u deze het meest nodig hebt.

Toetsenbordvergrendeling

Met de toetsenbordvergrendeling voorkomt u dat er per ongeluk op knopjes wordt gedrukt, wanneer de portofoon zit opgeborgen in uw jas- of broekzak.

Bomvol functionaliteiten

De Motorola LEX L11 laat zien dat een portofoon wel degelijk veel kan bieden in de moderne tijd. Hij zit bomvol functionaliteiten en het touchscreen maakt deze portofoon erg modern. Hij is onder andere geschikt voor hulpverleners bij de BHV en veiligheidswerkzaamheden.

Pakketinhoud

De LEX L11 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola LEX L11 smartphone
Modelnummer(s) HK2110A
Accu Motorola standaard Lithium-ion accu 2500 mAH
Antenne Geïntegreerde antenne
Lader Motorola desktoplader
Draagaccessoire Motorola lederen holster
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Motorola LEX L11 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer LEX L11
Productnaam Motorola LEX L11 LTE portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 152.5 x 78 x 13.2 mm
Gewicht 260 gram met standaard Li-ion accu 2500 mAh

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion accu 2500 mAH
Batterij verwijderbaar Ja
Batterij Stand-by tijd * * Circa 10 uur met standaard accu

* 5/5/90 gebruik staat voor 5% zenden, 5% ontvangen en 90% standby

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-kleurendisplay
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, On-screen keyboard
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja, 2 stuks
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek 4G/LTE, WiFi

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP67

Motorola LEX L11 downloads

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Het complete Motorola Assortiment

Motorola portofoons
Motorola Portofoons

Motorola portofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk portofoons
Motorola Mobilofoons
Motorola Mobilofoons

Motorola mobilofoons zijn betrouwbare hulpmiddelen om uw teams verbonden en effectief te laten communiceren.

Bekijk mobilofoons
Motorola Netwerken
Motorola Netwerken

Motorola-netwerken zijn ontworpen om mee te schalen met uw organisatie, zodat u zo groot kunt groeien als u wilt.

Bekijk netwerken
SMELT Service & Support
Service & Support

Kies voor Service & Support van SMELT om de uptime en beschikbaarheid van uw producten te garanderen.

Bekijk Service & Support

Alternatieven