Motorola LEX L10i

De Motorola LEX 10i is een portofoon met de uitstraling van een smartphone en veel functies voor gemakkelijke communicatie. De portofoon is geschikt voor moderne communicatie, zoals het delen van geluid, foto’s en video’s. Verder zitten er diverse veiligheidsfuncties op zoals een no... Lees meer

Omschrijving

De Motorola LEX 10i is een portofoon met de uitstraling van een smartphone en veel functies voor gemakkelijke communicatie. De portofoon is geschikt voor moderne communicatie, zoals het delen van geluid, foto’s en video’s. Verder zitten er diverse veiligheidsfuncties op zoals een noodbutton en GPS, waardoor de locatie van de portofoon altijd te achterhalen is. De portofoon is goed bestand tegen stof, regen en water en de Gorilla Glass op het display biedt bescherming tegen vallen, krassen en druk.

De LEX 10i is een moderne portofoon van Motorola. Het apparaat biedt allerlei aanvullende functies en onderscheidt zich daardoor van normale portofoons.

Smartphone design met 4,7-inch touchscreen

De Motorola Lex L10i heeft het unieke design en karakter van een smartphone. De portofoon is daarnaast makkelijk in gebruik door haar moderne, multifunctionele touchscreen van 4,7-inch met 720 x 1280 WVGA-resolutie. De portofoon draait op Android KitKat 4.4.4 en is daardoor uit te breiden met extra apps die verkrijgbaar zijn via de Google Play Store.

Moderne techniek

De portofoon stelt u in staat om verbinding te leggen met wifi en 4G/LTE in combinatie met een bestaand portofoonnetwerk. Met de dubbele SIM-slots is dubbele netwerktoegang mogelijk voor optimale dekking en prestaties in openbare en particuliere breedbandnetwerken. De drievoudige microfoon maakt de beste stemhelderheid, ruisonderdrukking en echo-onderdrukking mogelijk.

Dubbele SIM-slots

Met de dubbele SIM-slots is dubbele netwerktoegang mogelijk voor optimale dekking en prestaties in openbare en particuliere breedbandnetwerken. De verwijderbare batterij maakt het mogelijk om een reserveaccu te gebruiken, waardoor u zonder opladen verder kunt communiceren.

Camera voor en achter

Met deze portofoon is het mogelijk om heldere en duidelijke foto’s te maken. De portofoon is uitgerust met een camera aan de voorzijde van 2 megapixel en een camera aan de achterzijde van 8 megapixel met LED-flitser, autofocus en zoomfunctie.

Waterdicht toestel

De portofoon heeft IP67-classificatie om stof, regen en water (onderdompeling van 1 meter gedurende 30 minuten) te weerstaan.

Geschikt voor

De LEX L10i is nauwelijks groter dan een consumentensmartphone, maar is echt een heel ander type apparaat. Het toestel is speciaal ontworpen om personeel voor openbare veiligheid een hulpmiddel te bieden en sluit dan ook aan op openbare veiligheid LTE breedband. De nadruk ligt op het verstrekken van kritieke informatie in het veld, het helpen bij het bewaken van de omgeving, het verzamelen van informatie en meer bewustzijn.

Pakketinhoud

De LEX L10i van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola LEX L10i smartphone
Accu Motorola standaard Lithium-ion accu 2280 mAH
Antenne Geïntegreerde antenne
Lader Motorola Desktop-Ladegerät
Draagaccessoire Motorola lederen holster
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer LEX L10i
Productnaam Motorola LEX L10i

Afmeting en gewicht

Afmeting 143 x 72.6 x 13.9 mm
Gewicht 195 gram met standaard Li-ion accu 2280 mAh

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-kleurendisplay
Programmeerbare toetsen Nee
Noodknop Nee

Verbinding eigenschappen

WiFi Ja
Bluetooth Ja, versie 4.0
GPS Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP67

Kennisbank artikelen

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven