motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola LEX L10I

De Motorola LEX 10i heeft de uitstraling van een smartphone, en heeft vele functies die het communiceren makkelijker maken. De portofoon is geschikt voor de modernere communicatie, waaronder het delen van geluid, foto’s en video’s. Verder zitten er diverse veiligheidsfuncties op zoals een noodbutton en GPS, waardoor de locatie van de portofoon altijd te achterhalen is. Verder is de portofoon goed bestand tegen stof, regen en water en zorgt de Gorilla Glass op de display voor bescherming tegen vallen, krassen en druk.

De Motorola LEX L10i wordt standaard geleverd met een 2280 MAh, een antenne, desktop lader en een lederen holster.

Omschrijving van de Motorola LEX L10I

De LEX 10i is een moderne portofoon van Motorola. Het apparaat biedt allerlei aanvullende functies en onderscheidt zich daardoor van de normale portofoons.

Smartphone design met 4,7-inch touchscreen

De Motorola Lex L11 heeft het unieke design en karakter van een smartphone. De portofoon is daarnaast makkelijk in gebruik door haar moderne, multifunctionele touchscreen van 4,7-inch met 720 x 1280 WVGA-resolutie. De portofoon draait op Android KitKat 4.4.4 en is daardoor uit te breiden met extra apps die verkrijgbaar zijn via de Google Play Store.

Moderne techniek

De portofoon stelt u instaat om verbinding te leggen over Wi-Fi en 4G/LTE in combinatie met een bestaand portofoonnetwerk. Met de dubbele SIM-slots is dubbele netwerktoegang mogelijk voor optimale dekking en prestaties in openbare en particuliere breedbandnetwerken. De drievoudige microfoon maakt de beste stemhelderheid, ruisonderdrukking en echo-onderdrukking mogelijk.

Dubbele SIM-slots

Met deze feature is dubbele netwerktoegang mogelijk voor optimale dekking en prestaties in openbare en particuliere breedbandnetwerken. De verwijderbare batterij maakt het mogelijk om een reserveaccu te gebruiken, waardoor het gemakkelijk is om verder te communiceren zonder te hoeven wachten op het opladen.

Voor- en achtercamera

Met deze portofoon is het mogelijk om heldere en duidelijke foto’s te maken. De portofoon is uitgerust met een voorcamera van 2 megapixel en een achtercamera van 8 megapixel met LED-flitser, autofocus en zoomfunctie.

Waterdicht toestel

De portofoon heeft IP67-classificatie om stof, regen en water (onderdompeling van 1 meter gedurende 30 minuten) te weerstaan.

Geschikt voor

De LEX L10 is nauwelijks groter dan een consumentensmartphone, maar het is echt een heel ander type apparaat, één die aansluit op openbare veiligheid LTE breedband , en is speciaal ontworpen om personeel voor openbare veiligheid een hulpmiddel te bieden. De nadruk ligt hier op het verstrekken van kritieke informatie in het veld, het helpen bij het bewaken van de omgeving, het verzamelen van informatie en gewoon meer bewust zijn.

Pakketinhoud van de Motorola LEX L10I

De LEX L10I van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Naam portofoonMotorola LEX L10I smartphone
AccuMotorola standaard Lithium-ion accu 2280 mAH
Antennegeïntegreerd
LaderMotorola desktop lader
Draag accessoireMotorola lederen Holster
DocumentatieVerkortehandleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Let op! De Motorola LEX L10i is geschikt voor WiFi en 4G LTE netwerken en vereist een abonnement

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Alternatieven

Algemene specificaties van de Motorola LEX L10I

MerkMotorola
SKULEX L10I
Product NameMotorola LEX L10I
Afmeting143 x 72.6 x 13.9 mm
Gewicht195 gram met standaard Li-ion accu 2280 mAh
Gemiddelde batterij duur @ 5/5/9010 uur met standaard accu en tot 18 uur met High capacity accu
DisplayJa, LCD-kleurendisplay
ToetsenbordJa, On-screen keyboard
Vaste-noodknopNee
Geïntegreerde WiFiJa
Geïntegreerde GPSJa
Geïntegreerde bluetoothJa, versie 4.0
Optionboard mogelijkheidNee
ATEX- of FM-normeringNee
IP-normeringIP67

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.