Motorola HLN9701

De Motorola HLN9701 is meer dan een simpele draagtas; het is een veelzijdige oplossing voor het veilig en efficiënt dragen van uw Motorola portofoon. Gemaakt van lichtgewicht en makkelijk te reinigen nylon, deze draagtas is ontworpen om uw dagelijkse taken te vergemakkelijken. De draag... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Motorola HLN9701 is meer dan een simpele draagtas; het is een veelzijdige oplossing voor het veilig en efficiënt dragen van uw Motorola portofoon. Gemaakt van lichtgewicht en makkelijk te reinigen nylon, deze draagtas is ontworpen om uw dagelijkse taken te vergemakkelijken. De draagtas is uitgerust met een drie-inch vaste riemlus en D-ringen, waardoor u de mogelijkheid heeft om de tas aan een riem of met draagriemen te bevestigen. Zo blijven uw handen vrij voor andere taken. De stevige constructie zorgt ervoor dat uw portofoon veilig opgeborgen blijft, zelfs tijdens fysieke activiteiten. Deze nylon draagtas is compatibel met diverse Motorola portofoonmodellen, waaronder de CP040, CP140 en de DP1400.

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Motorola HLN9701 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer HLN9701
Productnaam Motorola HLN9701
Accessoire type Draagtas

Geschikt voor modellen

Motorola CP040, Motorola CP140, Motorola DP1400

Accessoire specificaties

Materiaal Nylon
Bevestinging type vaste riemlus
Snel bevestiging Nee
Geschikt voor display Ja
Geschikt voor toetsenbord Ja

Omgeving eigenschappen

ATEX- of FM-normering Nee
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat