Motorola GP680

Analoge huur portofoon
Zoekt u een flexibele en gebruiksvriendelijke communicatieoplossing die zich naadloos aanpast aan uw organisatiestructuur? De Motorola GP680 is een analoge portofoon met een uitgebreid toetsenbord en LCD-display, ideaal voor integratie in omvangrijke MTP1327 portofoonnetwerken. Deze portofoon is zo ontworpen ... Lees meer

Direct een huur offerte aanvragen

Bij SMELT begrijpen we dat elke communicatiebehoefte uniek is. Elk verhuurproject wordt zorgvuldig afgestemd op uw wensen en kent zijn eigen prijzen. Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan en ervaar de kwaliteit en expertise van SMELT.

Omschrijving

Zoekt u een flexibele en gebruiksvriendelijke communicatieoplossing die zich naadloos aanpast aan uw organisatiestructuur? De Motorola GP680 is een analoge portofoon met een uitgebreid toetsenbord en LCD-display, ideaal voor integratie in omvangrijke MTP1327 portofoonnetwerken. Deze portofoon is zo ontworpen dat hij zowel eenvoudig in gebruik als uitbreidbaar is, en voldoet daarmee aan de uiteenlopende eisen van moderne organisaties.

Wat krijgt u?

Bij het huren van de Motorola GP680 ontvangt u standaard een accu (lithium-ion), een UHF-antenne, een riemclip en een enkelvoudige snellader. Daarnaast is er de mogelijkheid om extra accessoires zoals multiladers, oortjes en headsets te huren, zodat u uw communicatiesysteem volledig naar wens kunt inrichten.

Unieke Eigenschappen en Mogelijkheden

De GP680 blinkt uit in gebruiksgemak dankzij zijn intuïtieve menu en eenvoudige navigatie. Een paar simpele handelingen zijn genoeg om contact te maken met een individu of een groep binnen uw netwerk. Bovendien kan de portofoon worden uitgebreid met een optioneel board om extra functies te activeren, zoals geavanceerde encryptie voor veilige communicatie.

Waarom SMELT?

SMELT staat al meer dan 20 jaar bekend om het leveren van professionele en betrouwbare communicatieoplossingen. Of u nu op zoek bent naar een enkele portofoon of een geavanceerd communicatienetwerk, wij kunnen u voorzien van de apparatuur en dienstverlening die u nodig heeft.

Frequentie Opties

Bij SMELT begrijpen we dat iedere organisatie uniek is en specifieke communicatiebehoeften heeft. Daarom bieden wij de optie om de Motorola GP680 te programmeren op de huurfrequenties van SMELT, zodat u zorgeloos en efficiënt kunt communiceren. Als u echter al eigen frequenties gebruikt binnen uw organisatie, kunnen we de portofoons ook hierop programmeren om naadloze integratie in uw bestaande communicatienetwerk te garanderen.

Interesse?

Wilt u meer weten over de Motorola GP680 analoge portofoon of over onze verhuurservices? Neem dan contact op met SMELT voor een persoonlijk advies. We staan klaar om al uw vragen over communicatieapparatuur te beantwoorden.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Pakketinhoud

Pakketinhoud Productnaam

Wanneer u een Motorola GP680 Analoge huur portofoon bij SMELT huurt, dan wordt deze standaard geleverd met de onderstaande artikelen.

Productnaam Motorola GP680
Accu 1500 mAh Lithium-ion Motorola accu
Antenne Standaard Motorola UHF antenne
Lader Motorola standaard enkelvoudige lader of multilader
Draagaccessoire Standaard Motorola riemclip
Overige Motorola accessoire dustcover
Documentatie Verkorte handleiding

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer Dry-Hire-GP680
Productnaam Motorola GP680 analoge huur portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 137 x 57,5 x 33 mm met standaard Lithium-ion accu
Gewicht 350 gram met standaard Lithium-ion accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Motorola 1500 mAh Lithium-ion accu
Batterij verwijderbaar Ja

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-monochrome display
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, volwaardig
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 403 - 470 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Direct een huur offerte aanvragen

Kennisbank artikelen