Motorola GP640

De professionele draagbare portofoon van de Motorola Solutions GP640 biedt gebruikers een robuuste, betrouwbare, eenvoudige radio zonder toetsenbord en display. Dankzij het ingebouwde geavanceerde signaleringspakket van de GP640 is deze volledig compatibel met MPT en omvat de modi MPT1343... Lees meer
Voor de Motorola GP640 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De professionele draagbare portofoon van de Motorola Solutions GP640 biedt gebruikers een robuuste, betrouwbare, eenvoudige radio zonder toetsenbord en display. Dankzij het ingebouwde geavanceerde signaleringspakket van de GP640 is deze volledig compatibel met MPT en omvat de modi MPT1343, Regionet 43 en ANN. Met extra functionaliteiten, zoals de ingebouwde alarm knop welke ervoor zorgt dat er een alarm signaal verstuurd wordt naar andere gebruikers in geval van een calamiteit, beschermd alleenstaande werknemers en zorgt dat men direct kan schakelen. De TOT functionaliteit ofwel Time out Timer zorgt voor een efficiënter gebruik van de radiokanalen door de tijd te beperken waarover een gebruiker kan zenden en zorgt daarnaast voor een verlengde accuduur. De GP640 portofoon van Motorola uit het Waris assortiment werd standaard geleverd met een lithium-ion of nimh accu, UHF of VHF-antenne, riemclip en enkelvoudige snellader.

Pakketinhoud

De GP640 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola GP640 portofoon
Accu Motorola standaard accu (verschillende opties)
Antenne Motorola UHF of VHF antenne (verschillende opties)
Lader Motorola Einzelladegerät
Draagaccessoire Motorola riemclip
Overige Motorola accessoire dustcover
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Motorola GP640 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer GP640
Productnaam Motorola GP640

Afmeting en gewicht

Afmeting
Gewicht

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Programmeerbare toetsen Ja, 2 stuks
Noodknop Ja, vaste noodknop

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie VHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 470 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat