Motorola GP580 Ex ATEX

De Motorola GP580Ex is een analoge ATEX portofoon die ingezet kan worden voor professionele doeleinden in de petrochemische industrie. De ATEX portofoon van Motorola kenmerkt zich aan zijn blauwe kleur, volledig toetsenbord en LCD-display. De portofoon is gecertificeerd voor gebruik in omg... Lees meer
Voor de Motorola GP580Ex portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De Motorola GP580Ex is een analoge ATEX portofoon die ingezet kan worden voor professionele doeleinden in de petrochemische industrie. De ATEX portofoon van Motorola kenmerkt zich aan zijn blauwe kleur, volledig toetsenbord en LCD-display. De portofoon is gecertificeerd voor gebruik in omgevingen en ruimtes waar explosie gevaarlijke gassen en vloeistoffen worden opgeslagen of verwerkt worden. Dit model heeft verder een IP54 normering, aparte noodknop welke zich boven op de portofoon bevindt naast de volume en kanaalkeuze schakelaar en functietoetsen welke programmeerbaar zijn. Middels het display leest u gemakkelijk de benodigde informatie af die u nodig heeft voor een succesvolle communicatie.

De Motorola GP580 is een speciale portofoon voor gevaarlijke omgevingen en bevat verder onderstaande eigenschappen

Analoge netwerk

De portofoon communiceert via het analoge netwerk (steunzender) of direct met andere portofoongebruikers en is leverbaar in een UHF- of VHF-frequentieband uitvoering. De portofoon wordt standaard geleverd met een accu waarna u vervolgens ongeveer 11 uur kunt communiceren. Mocht de accu bijna leeg zijn, herkent u dit op het scherm en kunt u hem op tijd aan de tafellader zetten.

IP54-normering

Met deze normering bezit de portofoon een waterdichtheid van spatwater en is hij stofdicht. Een regenbui is voor deze portofoon dus geen probleem en maakt de portofoon ook zeer geschikt voor buiten.

Eenvoudige bediening en LCD-display

De GP580Ex portofoon heeft een eenvoudige bediening; een display en volledig toetsenbord. Net onder het display bevinden zich 6 functietoetsen, waarmee u gemakkelijk door het menu van de portofoon mee kunt navigeren. Op de display leest u gemakkelijk handige informatie af, zoals het huidige kanaal, de batterijstatus of het bereik.

ATEX-certificering

Dit model van Motorola heeft de ATEX-certificering, waarmee hij geschikt is voor zone 1 explosief- en brandgevaarlijke omgevingen. Voor deze omgevingen dient men namelijk rekening te houden met de aanwezig apparatuur in hoeverre deze intrinsiek veilig zijn.

Pakketinhoud

De GP580Ex van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola GP580 Ex ATEX portofoon
Accu Motorola standaard accu (verschillende opties)
Antenne Motorola UHF of VHF antenne (verschillende opties)
Lader Motorola Einzelladegerät
Draagaccessoire Motorola riemclip
Overige Motorola accessoire dustcover
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie
Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Motorola GP580Ex specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer GP580Ex
Productnaam Motorola GP580 Ex ATEX

Afmeting en gewicht

Afmeting
Gewicht

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-monochrome display
Programmeerbare toetsen Ja, 3 stuks
Noodknop Ja, vaste noodknop

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie VHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 470 MHz
Zendvermogen UHF: 1 watt, VHF: 1 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP64

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Huren of Leasen van portofoons
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.