Motorola GP540

De Motorola GP540 professionele portofoon biedt gebruikers een gebruiksvriendelijke en dynamische communicatieoplossing. Ideaal voor organisaties die de productiviteit van hun personeel willen verbeteren, de MTP1327 GP540 van Motorola biedt een groot aantal functies om de klus te klaren. M... Lees meer
Voor de Motorola GP540 portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De Motorola GP540 professionele portofoon biedt gebruikers een gebruiksvriendelijke en dynamische communicatieoplossing. Ideaal voor organisaties die de productiviteit van hun personeel willen verbeteren, de MTP1327 GP540 van Motorola biedt een groot aantal functies om de klus te klaren. Met de RSSI-roaming-mogelijkheden kan de communicatie verder reiken dan het bereik van een enkele trunked site, waardoor naadloze overgangen van site naar site mogelijk zijn. De TOT ofwel Time out Timer zorgen voor een efficiënter gebruik van de kanalen en batterij en de noodknop zorgt voor extra veiligheid en stelt men in staat direct te handelen bij een calamiteit. Deze Waris portofoon van Motorola was verkrijgbaar in een UHF of VHF uitvoering en werd standaard geleverd met een lithium-ion of nimh accu, UHF of VHF-antenne, riemclip en enkelvoudige snellader.

Pakketinhoud

De GP540 van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola GP540 portofoon
Accu Motorola standaard accu (verschillende opties)
Antenne Motorola UHF of VHF antenne (verschillende opties)
Lader Motorola Einzelladegerät
Draagaccessoire Motorola riemclip
Overige Motorola accessoire dustcover
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Motorola GP540 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer GP540
Productnaam Motorola GP540

Afmeting en gewicht

Afmeting
Gewicht

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Programmeerbare toetsen Ja, 2 stuks
Noodknop Ja, vaste noodknop

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie VHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 470 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat