motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola GP380Ex ATEX huren

Speciaal voor gebruikers met een tijdelijke behoefte heeft SMELT de Motorola GP380Ex ATEX portofoon met display in het verhuur assortiment. De GP380Ex van Motorola is een analoge EX explosievelige professionele portofoon welke speciaal is ontwikkeld om te gebruiken in omgevingen waar gevaarlijke stoffen of gassen worden opgeslagen of geproduceerd. De GP380Ex kan tijdelijk ingezet worden als communicatie middel op uw eigen analoge frequenties en/of netwerk. Indien u niet over een eigen frequentie beschikt dan kunt u bij SMELT gebruik maken van onze analoge huur frequenties en instellingen. Deze ATEX portofoon voldoet aan de ATEX-normering en is begrenst op 1 watt zendvermogen. Bent u niet zeker van het bereik of heeft u andere vragen met betrekking tot onze huur producten, neemt u dan contact op met onze verhuurafdeling, zij voorzien u graag van de gewenste informatie.

Huren op maat

Huren op maat bij SMELT houdt in dat u bepaald voor hoe lang u de portofoons huurt en betaald alleen voor de dagen dat u de portofoons daadwerkelijk nodig heeft. Lees alles over onze verhuur mogelijkheden op onze speciale verhuur pagina.

Waarom huren bij SMELT?

 • Professionele portofoons
 • ATEX en non ATEX apparatuur
 • Deskundig advies
 • Offerte op maat
 • Afhalen op 2 locaties
 • Bezorging op locatie

  20 jaar ervaring

  Ruim 20 jaar ervaring in portofoonverhuur.

  Portofoons huren en meer

  Huren van o.a. basisposten en portofoonnetwerken.

  Landelijke verhuurder

  Wij verhuren door het hele land.

  Omschrijving

  Gecertificeerd voor gebruik in Zone 1 ATEX-ruimtes is deze GP380Ex huur portofoon een betrouwbare middel tijdens onderhoudwerkzaamheden aan petrochemische fabrieken welke gebruik maken van een analoge portofoonnetwerk. SMELT heeft een grote hoeveelheid aan ATEX huur portofoons in het assortiment welke verhuurd worden tegen markt-comforme dag, week en maand tarieven. Tevens kunt u bij SMELT naast de ATEX-portofoon ook terecht voor het inhuren van ATEX speakermics of handmicrofonen, ATEX reserve batterijen en diverse ATEX headsets. Huurt u meedere ATEX portofoons gelijktijdig? dan hebben we meervoudige laders zodat u 6 portofoons of accu's gelijktijdig kunt opladen.

  Frequentie vergunning

  De GP380Ex Ex explosieveilige portofoon van Motorola werkt in combinatie met een analoge zendvergunning voor het gebruik van de frequentie. Radiocommunicatie zendvergunningen worden in Nederland beschikbaar gesteld door het AT (Agentschap Telecom) tegen een jaarlijkse vergoeding. Indien u niet over eigen frequenties beschikt kunt u gebruik maken van de verhuur frequenties van SMELT bij het inhuren van deze GP380Ex. Informeer bij onze verhuurafdeling naar de mogelijkheden en kosten voor het huren van ATEX portofoons.

  Standaard geleverd met:

  Naam portofoon Motorola GP380Ex ATEX portofoon
  Antenne Standaard Motorola UHF ATEX antenne
  Accu 1480 mAh Motorola ATEX accu
  Draag accessoire Standaard Motorola ATEX riemclip
  Lader Motorola standaard enkelvoudige lader of multilader
  Documentatie Verkortehandleiding

   

  OPTIONELE ACCESSOIRES

  Portofoon oortje

  Huur een portofoon oortje zoals een security oortje of c-haak bij uw portofoon voor extra draagcomfort en discretie.

  Portofoon handmicrofoon

  Huur een handmicrofoon bij uw portofoon met of zonder luister oortje zodat u de portofoon niet telkens hoeft vast te pakken.

  Reserve accu

  Huur een reserve accu en voorkom dat u met een lege accu komt te zitten tijdens de werkzaamheden

  Multilader bij verhuur Standaard met een handige multilader Huurt u 4 portofoons of meer!
  Dan leveren wij er standaard een handige 6 voudige multilader bij. Hiermee kunt u tot wel 6 portofoons gelijktijdig opladen middels één stopcontact aansluiting.

  Andere portofoons welke wij verhuren

  U kunt bij ons terecht voor het inhuren van analoge, digitale, tetra en ATEX portofoons alsmede accessoires en infrastructuur.