Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola GP380 Ex ATEX

De Motorola GP380 Ex is een analoge ATEX portofoon met een zeer gebruiksvriendelijke bediening. De portofoon kan op professioneel gebied voor een scala aan toepassingen worden gebruikt. De GP380 Ex beschikt over een LCD-display en een volledig toetsenbord om gemakkelijk en snel uw gesprekken op te zetten naar individuele gebruikers of groepen. De GP380 Ex beschikt over diverse functionaliteiten, zoals lone worker, optie bord uitbreidingsmogelijkheden en een vaste oranje noodknop. Tevens heeft u met de Motorola GP380 Ex beschikking tot 255 gesprekskanalen, 5-tone, scannen, ruisonderdrukker en handsfree VOX. De GP380 Ex is net zoals de Motorola GP340 Ex gecertificeerd voor gebruik in Zone 1 ATEX-ruimtes.

De GP380 Ex ATEX portofoon van Motorola werd standaard geleverd met een Lithium-ion accu met 1500 mAh, antenne in UHF- of VHF-band, riemclip en een enkelvoudige snellader.

Opvolger Motorola GP380 Ex ATEX

De Motorola GP380 Ex ATEX is helaas niet meer (nieuw) leverbaar, maar uiteraard kunnen wij u een opvolgend model aanbieden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook kunt u nog altijd bij ons terecht voor Motorola GP380 Ex ATEX accessoires, service en onderhoud.

Omschrijving van de Motorola GP380 Ex ATEX

Analoge portofoon

Met een Motorola portofoon heeft u beschikking over een apparaat dat garant staat voor snelle en betrouwbare communicatie voor u en uw collega’s. De GP380 Ex van Motorola is zeer eenvoudig in gebruik en communiceert zowel via analoge netwerken (steunzenders), als via directe communicatie naar andere analoge portofoons. De portofoon heeft een gewicht van 350 gram inclusief de standaard meegeleverde ATEX Lithium-ion accu, waarmee u beschikt over een batterijduur van ongeveer 11 uur na volledig opladen.

Spatwater- en stofdicht

Deze portofoon is voorzien van de bekende IP64-normering, waarmee de portofoon bestand is tegen spatwater en fijne stofjes. Zo kunt u prima blijven communiceren in vochtige of stoffige ruimtes.

Display en toetsenbord

Middels het display heeft u in één oogopslag een overzicht van alle benodigde informatie, zoals huidig kanaal, batterijstatus of bereik. Met de zes functietoetsen en het toetsenbord navigeert u eenvoudig door de verschillende menuopties. Het is tevens mogelijk de functietoetsen te koppelen aan diverse functionaliteiten, waardoor u deze snel kunt in- of uitschakelen.

ATEX portofoon

Dit model betreft een ATEX-model, die mag worden gebruikt in explosie- en brandgevaarlijke omgevingen die zijn aangemerkt als Zone 1 ATEX-ruimtes en draagt de classificeringscode voor gas: II 2 G EEx ib IIC T4 en voor stof: II 2D Ex tD A21 IP6x ib D21 T110°C. Wanneer dit niet voor u van toepassing is, dan raden wij de normale GP380 aan.

Pakketinhoud van de Motorola GP380 Ex ATEX

De GP380Ex van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Naam portofoonMotorola GP380 Ex ATEX portofoon
AccuMotorola standaard ATEX accu
AntenneMotorola UHF of VHF antenne (verschillende opties)
LaderMotorola enkelvoudige lader
Draag accessoireMotorola riemclip
OverigeMotorola accessoire dustcover
DocumentatieVerkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Algemene specificaties van de Motorola GP380 Ex ATEX

MerkMotorola
SKUGP380Ex
ProductnaamMotorola GP380 Ex ATEX
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 470 MHz
ZendvermogenUHF: 1 watt, VHF: 1 watt
Kanaalbandbreedte20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz
Afmeting148 x 60 x 39 mm
Gewicht570 gram met standaard Li-ion batterij
DisplayJa, LCD-monochrome display
ToetsenbordJa, volwaardig
Vaste-noodknopJa, vaste oranje noodknop
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa, 3 stuks
Optionboard mogelijkheidJa
ATEX- of FM-normeringJa, ATEX
IP-normeringIP64

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.