motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola GP380 Ex ATEX

De Motorola GP380 Ex is een analoge ATEX portofoon met een zeer gebruiksvriendelijke bediening die voor een scala aan toepassingen gebruikt kan worden op professioneel gebied. De GP380 beschikt over een LCD-display en een volledig toetsenbord om gemakkelijk en snel uw gesprekken naar individuele gebruikers of groepen op te zetten. De GP380 beschikt over functionaliteiten zoals lone worker, optie bord uitbreidingsmogelijkheden en een vaste oranje noodknop, tevens heeft u met de Motorola GP380 beschikking tot 255 gesprekskanalen, 5-tone, scannen, ruisonderdrukker en VOX zodat u de portofoon handsfree kunt gebruiken. De GP380 Ex is net zoals de Motorola GP340 Ex gecertificeerd voor gebruik in Zone 1 ATEX-ruimtes.

De GP380 Ex ATEX portofoon van Motorola werd standaard geleverd met een lithium ion accu met 1500 mAh, antenne in UHF- of VHF-band, riemclip en een enkelvoudige snellader.

Opvolger Motorola GP380 Ex ATEX

De Motorola GP380 Ex ATEX is helaas niet meer (nieuw) leverbaar, maar uiteraard kunnen wij u een opvolgend model aanbieden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook kunt u nog altijd bij ons terecht voor Motorola GP380 Ex ATEX accessoires, service en onderhoud.

Omschrijving van de Motorola GP380 Ex ATEX

Analoge portofoon

Met een Motorola portofoon heeft u beschikking over een apparaat die garant staat voor snelle en betrouwbare communicatie voor u en uw collega’s. De GP340Ex van Motorola is zeer eenvoudig in gebruik en communiceert niet alleen via analoge netwerken (steunzenders) maar kan ook gebruikt worden voor directe communicatie naar andere analoge portofoons. De portofoon heeft een gewicht van 350 gram inclusief de standaard meegeleverde ATEX lithium ion accu waarmee u beschikt over een batterijduur van ongeveer 11 uur wanneer deze volledig is opgeladen.

Spatwater- en stofdicht

Deze portofoon is voorzien van de bekende IP64 normering, die de voorwaarde geeft dat de portofoon bestand is tegen spatwater en fijne stofjes. Zodat u prima in vochtige of stoffige ruimtes kunt blijven door communiceren.

Display en toetsenbord

Middels het display heeft u in één oogbeeld een overzicht van alle benodigde informatie, zoals huidig kanaal, de batterijstatus of het bereik. Navigeer eenvoudig met de 6 functietoetsen door de verschillende menuopties met behulp van het toetsenbord. Het is tevens mogelijk de functietoetsen te koppelen aan diverse functionaliteiten, waardoor u deze snel kunt in- of uit-schakelen.

ATEX portofoon

Dit model betreft een ATEX-model, welke gebruikt mag worden in explosieve- en brandgevaarlijke omgevingen welke aangemerkt zijn als Zone 1 ATEX-ruimtes en draagt de classificeringscode voor gas: II 2 G EEx ib IIC T4 en voor stof: II 2D Ex tD A21 IP6x ib D21 T110°C. Wanneer dit niet voor u van toepassing is, dan raden wij de normale GP380 aan.

Pakketinhoud van de Motorola GP380 Ex ATEX

De GP380Ex van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Naam portofoonMotorola GP380 Ex ATEX portofoon
AccuMotorola standaard ATEX accu
AntenneMotorola UHF of VHF antenne (verschillende opties)
LaderMotorola enkelvoudige lader
Draag accessoireMotorola riemclip
OverigeMotorola accessoire dustcover
DocumentatieVerkortehandleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Algemene specificaties van de Motorola GP380 Ex ATEX

MerkMotorola
SKUGP380Ex
Product NameMotorola GP380 Ex ATEX
FrequentiebandUHF, VHF
FrequentieVHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 470 MHz
ZendvermogenUHF: 1 watt, VHF: 1 watt
Kanaalbandbreedte20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz
Afmeting148 x 60 x 39 mm
Gewicht570 gram met standaard Li-ion batterij
DisplayJa, LCD-monochrome display
ToetsenbordJa, volwaardig
Vaste-noodknopJa, vaste oranje noodknop
Geïntegreerde WiFiNee
Geïntegreerde GPSNee
Geïntegreerde bluetoothNee
Programmeerbare toetsenJa, 3 stuks
Optionboard mogelijkheidJa
ATEX- of FM-normeringJa, ATEX
IP-normeringIP64

Liever huren of leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van portofoons, mobilofoons en infrastructuur kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.