Motorola GP360

Analoge huur portofoon
De GP360 van Motorola, aangeboden door SMELT, is een krachtige analoge huur portofoon met display en uitgebreide functionaliteiten. Deze portofoon is ontworpen voor gebruik op analoge netwerken met een groot aantal gebruikers en kanalen, en is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Het is een krachti... Lees meer

Direct een huur offerte aanvragen

Bij SMELT begrijpen we dat elke communicatiebehoefte uniek is. Elk verhuurproject wordt zorgvuldig afgestemd op uw wensen en kent zijn eigen prijzen. Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan en ervaar de kwaliteit en expertise van SMELT.

Omschrijving

De GP360 van Motorola, aangeboden door SMELT, is een krachtige analoge huur portofoon met display en uitgebreide functionaliteiten. Deze portofoon is ontworpen voor gebruik op analoge netwerken met een groot aantal gebruikers en kanalen, en is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Het is een krachtig, handzaam en gemakkelijk te bedienen communicatieapparaat.

Accessoires

Naast de portofoon biedt SMELT verschillende accessoires die u optioneel kunt huren. Deze omvatten reservebatterijen, surveillance en C-haak oortjes, headsets en handmicrofoons met een oortje maar ook draagtassen en draagriemen.

Flexibele toepassing

De GP360 is een veelzijdige huur portofoon, geschikt voor ruige omgevingen zoals bouwplaatsen, maar ook voor fabrieken, grote hotels en evenementen. De portofoon wordt altijd geleverd met een verwisselbare lithium-ion accu, antenne en riemclip. SMELT levert deze Motorola, samen met alle andere huurapparatuur in ons assortiment, door heel het land. Wij kunnen, indien gewenst, het transport, de installatie en de demontage van de gehuurde materialen en uitgebreide service voor u regelen.

Let op

De GP360 van Motorola is bedoeld voor gebruik op analoge netwerken. Het is niet mogelijk deze portofoon te gebruiken in combinatie met digitale DMR, NXDN of TETRA portofoons.

Frequentie Vergunning

Het gebruik van de GP360 vereist een vergunning voor analoge frequenties. Deze frequenties voor radiocommunicatie in Nederland worden uitgegeven en beheerd door het Agentschap Telecom (AT). Als u over een eigen vergunning beschikt, kunnen wij de GP360 hierop aansluiten. Als u geen vergunning heeft, kunt u gebruik maken van de huurfrequenties van SMELT.

Contact Opnemen

Voor meer informatie over deze portofoon of ons verhuurassortiment, neemt u contact op met onze verhuurafdeling. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met uw communicatiebehoeften.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Pakketinhoud

Wanneer u een Motorola GP360 Analoge huur portofoon bij SMELT huurt, dan wordt deze standaard geleverd met de onderstaande artikelen.

Productnaam Motorola GP360
Accu 1500 mAh Motorola accu
Antenne Standaard Motorola UHF antenne
Lader Motorola standaard enkelvoudige lader of multilader
Draagaccessoire Standaard Motorola riemclip
Documentatie Verkorte handleiding

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer Dry-Hire-GP360
Productnaam Motorola GP360 analoge huur portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 137 x 57.5 x 33 mm met standaard Lithium-ion accu
Gewicht 350 gram met standaard Lithium-ion accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Motorola 1500 mAh Lithium-ion accu
Batterij verwijderbaar Ja

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Ja, LCD-monochrome display
Achtergrond verlichting Ja
Toetsenbord Ja, menutoetsen
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 403 - 470 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 20 kHz, 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Direct een huur offerte aanvragen

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen