motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola GP360 huren

Met de Motorola GP360 biedt SMELT een krachtige analoge huur portofoon met display en uitgebreide functionaliteiten aan. De Portofoon is ontwikkeld door Motorola voor gebruik op analoge netwerken met veel gebruikers en kanalen. De GP360 is een krachtige maar zeer handzaam en eenvoudig te bedienen portofoon geschikt voor diverse toepassingen. Naast de portofoon heeft SMELT diverse accessoires in het assortiment welke u optioneel kunt bij huren, denk hierbij aan reserve batterijen, surveillance en c-haak oortjes, headset of een handmicrofoon met een oortje.

Huren op maat

Huren op maat bij SMELT houdt in dat u bepaald voor hoe lang u de portofoons huurt en betaald alleen voor de dagen dat u de portofoons daadwerkelijk nodig heeft. Lees alles over onze verhuur mogelijkheden op onze speciale verhuur pagina.

Waarom huren bij SMELT?

 • Professionele portofoons
 • ATEX en non ATEX apparatuur
 • Deskundig advies
 • Offerte op maat
 • Afhalen op 2 locaties
 • Bezorging op locatie

  20 jaar ervaring

  Ruim 20 jaar ervaring in portofoonverhuur.

  Portofoons huren en meer

  Huren van o.a. basisposten en portofoonnetwerken.

  Landelijke verhuurder

  Wij verhuren door het hele land.

  Omschrijving

  De GP360 is een veelzijdige huur portofoon welke geschikt is voor ruige omgevingen zoals een bouwplaats maar ook voor fabrieken en grote hotels of evenementen. De portofoon wordt altijd geleverd met een verwisselbare lithium-ion accu, antenne en riemclip, SMELT levert deze Motorola en alle andere huur apparatuur uit ons assortiment door heel het land. We kunnen indien gewenst het transport, de installatie en demontage van gehuurde materialen en uitgebreide service voor u verzorgen. Let wel op de GP360 van motorola is geschikt voor analoge netwerken, het is niet mogelijk deze portofoon te gebruiken in combinatie met digitale DMR, NXDN of TETRA portofoons.

  Frequentie vergunning

  Voor het gebruiken van de GP360 is een vergunning voor analoge frequenties nodig. De Frequenties voor radiocommunicatie in Nederland worden uitgegeven en beheert door het Agentschap Telecom, ook wel AT genoemd. Bent u in het bezit van een eigen vergunning voor het gebruik van een bepaalde frequentie dan kunnen wij de GP360 hierop aansluiten. Wanneer u geen vergunning heeft dan kunt u gebruik maken van de huur frequenties van SMELT. Voor meer infromatie over deze portofoon of het verhuur assortiment, neemt u contact op met onze verhuurafdeling. 

  Standaard geleverd met:

  Naam portofoon Motorola GP360 portofoon
  Antenne Standaard Motorola UHF antenne
  Accu 1500 mAh Motorola accu
  Draag accessoire Standaard Motorola riemclip
  Lader Motorola standaard enkelvoudige lader of multilader
  Documentatie Verkortehandleiding

   

  OPTIONELE ACCESSOIRES

  Portofoon oortje

  Huur een portofoon oortje zoals een security oortje of c-haak bij uw portofoon voor extra draagcomfort en discretie.

  Portofoon handmicrofoon

  Huur een handmicrofoon bij uw portofoon met of zonder luister oortje zodat u de portofoon niet telkens hoeft vast te pakken.

  Reserve accu

  Huur een reserve accu en voorkom dat u met een lege accu komt te zitten tijdens de werkzaamheden

  Multilader bij verhuur Standaard met een handige multilader Huurt u 4 portofoons of meer!
  Dan leveren wij er standaard een handige 6 voudige multilader bij. Hiermee kunt u tot wel 6 portofoons gelijktijdig opladen middels één stopcontact aansluiting.

  Andere portofoons welke wij verhuren

  U kunt bij ons terecht voor het inhuren van analoge, digitale, tetra en ATEX portofoons alsmede accessoires en infrastructuur.