Motorola GP344R

De GP344R van Motorola is de meest eenvoudige professionele analoge portofoon uit de GPR-compact series van Motorola Solutions. De portofoons beschikt niet zoals de GP366R of GP388R over een display of toetsenbord maar zit wel volgestopt met de zelfde functionaliteiten en is daarnaast eve... Lees meer
Voor de Motorola GP344R portofoon dient de gebruiker in het bezit te zijn van een zendvergunning. Voor meer informatie over zendvergunningen en frequenties, neemt u contact met ons op.

Omschrijving

De GP344R van Motorola is de meest eenvoudige professionele analoge portofoon uit de GPR-compact series van Motorola Solutions. De portofoons beschikt niet zoals de GP366R of GP388R over een display of toetsenbord maar zit wel volgestopt met de zelfde functionaliteiten en is daarnaast even waterbestendig als zijn grotere broers. Met een IP67 normering kan de portofoon gedurende 30 minuten, tot 1 meter diep onder water gehouden worden. De GP344R van Motorola beschikt over alle functionaliteiten waarmee de andere GPR-compact portofoons van Motorola ook zijn uitgerust, zoals lone-worker, fluistermode, ruisonderdrukking, 5-toon signaleringen en een vaste oranje noodknop welke boven op de portofoon is geplaatst zodat u gemakkelijk direct een calamiteit kunt melden aan uw collega's. De Motorola GP344R werd standaard geleverd met een lithium-ion accu, antenne in de VHF of UHF band, holster met riemclip en een enkelvoudige desktop snellader.

Pakketinhoud

De GP344R van Motorola wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Motorola GP344R portofoon
Accu Motorola standaard accu (verschillende opties)
Antenne Motorola UHF of VHF antenne (verschillende opties)
Lader Motorola Einzelladegerät
Draagaccessoire Motorola riemclip
Overige Motorola accessoire dustcover
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Motorola GP344R specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer GP344R
Productnaam Motorola GP344R

Afmeting en gewicht

Afmeting
Gewicht 250 gram met standaard Li-ion accu

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Programmeerbare toetsen Ja, 2 stuks
Noodknop Ja, vaste noodknop

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek
Frequentieband UHF, VHF
Frequentie VHF 136 - 174 MHz, UHF 403 - 470 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt, VHF: 5 watt
Kanaalbandbreedte 20 kHz, 25 kHz, 12.5 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP67

Kennisbank artikelen

Groter bereik of meer capaciteit nodig?

Naast onze uitgebreide selectie van portofoons, mobilofoons en basisposten, bieden wij ook complete analoge, digitale en TETRA-netwerken aan. Met deze netwerken kunt u eenvoudig uw dekkingsbereik vergroten of extra capaciteit creëren.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat