Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

motorola-portofoons

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Motorola GP340Ex ATEX huren

Voor gebruikers welke tijdelijk een analoge ATEX portofoon zoeken heeft SMELT de GP340Ex ATEX van Motorola in het verhuur assortiment. De GP340Ex is een professionele explosieveilige ATEX portofoon en is speciaal ontwikkeld voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen. De Motorola GP340Ex kan tijdelijk ingezet worden als communicatie middel op eigen frequentie en/of netwerk. Heeft u geen eigen frequentie dan kunt u bij SMELT gebruik maken van de huur frequenties en instellingen. Let wel op de GP340Ex van Motorola kan enkel analoog gebruikt worden en is gelimiteerd tot 1 watt zendvermogen. Voor meer informatie over het huren van ATEX of andere portofoons kunt u contact opnemen met onze verhuurafdeling of vraag direct online een offerte aan.

Huren op maat

Huren op maat bij SMELT houdt in dat u bepaald voor hoe lang u de portofoons huurt en betaald alleen voor de dagen dat u de portofoons daadwerkelijk nodig heeft. Lees alles over onze verhuur mogelijkheden op onze speciale verhuur pagina.

Waarom huren bij SMELT?

 • Professionele portofoons
 • ATEX en non ATEX apparatuur
 • Deskundig advies
 • Offerte op maat
 • Afhalen op 2 locaties
 • Bezorging op locatie

  20 jaar ervaring

  Ruim 20 jaar ervaring in portofoonverhuur.

  Portofoons huren en meer

  Huren van o.a. basisposten en portofoonnetwerken.

  Landelijke verhuurder

  Wij verhuren door het hele land.

  Omschrijving

  Een ATEX portofoon welke gebruik kan worden op analoge netwerken, de GP340Ex van Motorola is al jaren een betrouwbare communicatie appraat in omgevingen waar ATEX de norm is. SMELT heeft een grote hoeveelheid aan GP340Ex portofoons in het verhuur assortiment welke te huur zijn tegen scherpe dag, week en maand tarieven.  SMELT levert de Motorola GP340Ex huur portofoon standaard met een krachtige ATEX 1480 mAh li-ion accu, antenne en riemclip. Naast de standaard artikelen waar deze GP340Ex ATEX mee geleverd wordt vanuit SMELT zijn er diverse toebehoren zoals oortjes of een handmicrofoon bij te verkrijgen. Huurt u meedere ATEX portofoons gelijktijdig? dan hebben we meervoudige laders zodat u 6 portofoons of accu's gelijktijdig kunt opladen.

  Frequentie vergunning

  De GP340Ex ATEX portofoon van Motorola werkt in combinatie met een vergunning voor het gebruik van de frequentie. Deze vergunningen worden in Nederland beschikbaar gesteld door Agentschap Telecom, tegen een jaarlijkse vergoeding. Indien u niet over eigen frequenties beschikt kunt u gebruik maken van de verhuur frequenties van SMELT. Informeer bij onze verhuurafdeling naar de mogelijkheden en kosten voor het huren van ATEX portofoons.

  Standaard geleverd met:

  Naam portofoon Motorola GP340Ex ATEX portofoon
  Antenne Standaard Motorola UHF ATEX antenne
  Accu 1480 mAh Motorola ATEX accu
  Draag accessoire Standaard Motorola ATEX riemclip
  Lader Motorola standaard enkelvoudige lader of multilader
  Documentatie Verkorte handleiding

   

  OPTIONELE ACCESSOIRES

  Portofoon oortje

  Huur een portofoon oortje zoals een security oortje of c-haak bij uw portofoon voor extra draagcomfort en discretie.

  Portofoon handmicrofoon

  Huur een handmicrofoon bij uw portofoon met of zonder luister oortje zodat u de portofoon niet telkens hoeft vast te pakken.

  Reserve accu

  Huur een reserve accu en voorkom dat u met een lege accu komt te zitten tijdens de werkzaamheden

  Multilader bij verhuur Standaard met een handige multilader Huurt u 4 portofoons of meer!
  Dan leveren wij er standaard een handige 6 voudige multilader bij. Hiermee kunt u tot wel 6 portofoons gelijktijdig opladen middels één stopcontact aansluiting.

  Andere portofoons welke wij verhuren

  U kunt bij ons terecht voor het inhuren van analoge, digitale, tetra en ATEX portofoons alsmede accessoires en infrastructuur.