Motorola GP340

Analoge huur portofoon
De GP340 van Motorola, een robuuste professionele analoge portofoon, is al jaren een favoriete keuze voor tijdelijke verhuur. Deze portofoon is ideaal voor groepscommunicatie of individuele communicatie, evenals voor gebruik in een analoog netwerk. Het is een zeer handzaam en betrouwbaar communicatiemiddel da... Lees meer

Direct een huur offerte aanvragen

Bij SMELT begrijpen we dat elke communicatiebehoefte uniek is. Elk verhuurproject wordt zorgvuldig afgestemd op uw wensen en kent zijn eigen prijzen. Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan en ervaar de kwaliteit en expertise van SMELT.

Omschrijving

De GP340 van Motorola, een robuuste professionele analoge portofoon, is al jaren een favoriete keuze voor tijdelijke verhuur. Deze portofoon is ideaal voor groepscommunicatie of individuele communicatie, evenals voor gebruik in een analoog netwerk. Het is een zeer handzaam en betrouwbaar communicatiemiddel dat geschikt is voor diverse toepassingen.

Wat zit er in het pakket?

SMELT levert de GP340 altijd met een passende antenne voor de gebruikte frequentie, een geconditioneerde accu en een riemclip. Daarnaast biedt SMELT diverse accessoires die u optioneel kunt huren, zoals oortjes, reservebatterijen, headsets en handmicrofoons. Indien u behoefte heeft aan een draagtas, oortje of headset voor deze portofoon, kunt u deze tegen een kleine meerprijs huren.

Belangrijke Notitie

Houd er rekening mee dat de GP340 werkt met analoge communicatietechnologie en niet compatibel is met de nieuwe digitale DMR-spraaktechniek.

Frequentievergunning

De GP340 van Motorola is een professionele portofoon en vereist een vergunning voor het gebruik van speciale analoge frequenties. Deze frequenties worden in Nederland beheerd door het AT (Agentschap Telecom). Als u niet over een eigen vergunning beschikt, kunt u gebruik maken van de SMELT verhuurfrequenties.

Neem Contact op

Als u over een analoge vergunning beschikt en de portofoon wilt gebruiken op uw eigen netwerk/frequentie, neem dan contact op met onze verhuurafdeling. We kunnen u adviseren over het gebruik van uw eigen frequenties en instellingen. Onze verhuurmedewerkers staan klaar om u te helpen.

Boek Nu

De Motorola GP340 analoge portofoon is beschikbaar voor verhuur om aan uw tijdelijke communicatiebehoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact op met SMELT om uw reservering te maken.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Pakketinhoud

Wanneer u een Motorola GP340 Analoge huur portofoon bij SMELT huurt, dan wordt deze standaard geleverd met de onderstaande artikelen.

Productnaam Motorola GP340
Accu 1500 mAh Lithium-ion Motorola accu
Antenne Standaard Motorola UHF antenne
Lader Motorola standaard enkelvoudige lader of multilader
Draagaccessoire Standaard Motorola riemclip
Documentatie Verkorte handleiding

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Motorola
Artikelnummer Dry-Hire-GP340
Productnaam Motorola GP340 analoge huur portofoon

Afmeting en gewicht

Afmeting 137 x 57,5 x 33 mm met standaard Lithium-ion accu
Gewicht 350 gram met standaard Lithium-ion accu

Batterij eigenschappen

Batterij Type Motorola 1500 mAh Lithium-ion accu
Batterij verwijderbaar Ja

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Beeldscherm Nee
Toetsenbord Nee
Noodknop Ja, vaste noodknop
Programmeerbare toetsen Ja
Geschikt voor handschoenen Ja

Verbinding eigenschappen

WiFi Nee
Bluetooth Nee
GPS Nee

Zend & ontvangst eigenschappen

Techniek PMR analoog
Frequentieband UHF
Frequentie UHF 403 - 470 MHz
Zendvermogen UHF: 4 watt
Kanaalbandbreedte 12,5 kHz, 20 kHz, 25 kHz

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP54

Direct een huur offerte aanvragen

Nieuws artikelen

Kennisbank artikelen